Sove med en dreng

forumspørgsmål

Sove med en dreng

forumspørgsmål af
Nicoline
15 år
Oprettet 3 år 4 dage siden

Hej jeg er en pige på 15

Jeg har lige fået en kæreste. gade virklige godt at sove med ham en dag, men ved ik hvordan jeg skal spøger min forælder. Min forælder er meget overbeskytene, tro ik jeg vil få love. Det hjælper at vi ik har vært sammen så længe, min forælder har os kun har mødt ham en gange. vi har altid være hos ham fordi der ik er nogen hjem. brugt vi at vente lidt med at sove sammen?

Hvordan spugt i jeres forælder om der måtte komme en dreng at overnatte?

Kommentarer

Jeg er også 15 og mine forældre ville aldrig give mig lov at sove med min kæreste. Og vi må heller ikke sove hjemme hos ham. Så vi nøjes med at ligge lidt med hinanden om eftermiddagen engang imellem før vores forældre kommer hjem. Jeg er heller ikke klar til samleje endnu men vi har bukserne nede om knæene og så ligger vi og kysser og kæler til vi kommer. Jeg ville gerne prøve at sove med ham men det går ikke endnu. Så jeg kan ikke rigtig hjælpe dig der.

82

eg er 16 og det år betyder nok rigtig meget. Tror ikke jeg havde fået lov da jeg var 15 men nu siger min mor at jeg jo er en stor og fornuftig pige så nu har jeg fået lov at sove med min kæreste. Men jeg har først spurgt her hvor jeg er blevet 16. min mor siger hun stoler på jeg har styr på "alt det der." Jeg tænker hun mener prævention og det har jeg. Jeg har så det det lille problem at mit værelse ligger lige ved siden af mine forældres soveværelse og min seng knirker (nederen!) Så hvis jeg har min kæreste til at sove gør vi det at han tager mig nede på gulvet inden vi skal sove så det ikke knirker. Men det er jo et mindre problem. Du kan jo spørglige så forsigtigt om muligheden og får du nej så vent til du bliver 16 og så spørg igen (hvis du der stadig har din kæreste). Held og lykke med det.

61

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program