Løb og klamme mænd

forumspørgsmål

Løb og klamme mænd

forumspørgsmål af
Freja
15 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Jeg er for ikke så lang tid siden begyndt at løbe, og jeg synes faktisk, at det er rigtig sjovt. I starten kunne jeg bare gøre det i fred, men efter hånden, som jeg er blevet ældre, er flere og flere mænd begyndt at dytte efter mig eller råbe ting efter mig. Det gør mig virkelig sur og utilpas, da jeg ikke vil have en eller anden 30 årig pædofils mening om, hvordan jeg ser ud når jeg løber. Jeg ved bare ikke rigtig, hvad jeg skal gøre, og det er blevet ret slemt her på det seneste. Jeg tror lidt, at det er, fordi jeg pænt sagt har✨røv og boobs✨ Men det ændrer ikke på at det er skide ulækkert. Please hjælp, hvad skal jeg sige/gøre?

Kommentarer

Hej Freja

Jeg kan godt forstå du synes det er klamt, det ville jeg også synes.

De skal ikke sige sådan noget til dig, bare fordi du er blevet ældre og har udviklet dig mere/fået bryster og numse

Jeg synes du måske skulle prøve at sige til dine forældre, at de her mænd råber efter dig. Du kan også prøve at finde et andet sted at løbe, måske et sted hvor der er lidt mindre mennesker.

Jeg ved ikke lige hvad du ellers skulle gøre.

- Eco"

61

Er det fordi du har en stor røv og nogle strore bryster???

49

Hvis du kan komme til det, så konfronter dem. Sig til dem at det ikke er okay.

58

Girl!

Jeg er snart 18, og hør:

Det hedder catcalling. Og ærligt talt sker det for alle. Ikke kun når man løber, og man behøver ikke at se godt ud. Tro mig. Det sker i ALLE aldre! Du er ikke alene.

Jeg ved fuldt ud hvor ubehageligt det er og hvor utryg man bliver. 

Min taktik er ignorering. Du KAN konfrontere, men dette kan også gøre det værre. Tag det ikke til dig. De er nogle såkaldte kegler!

Løb måske steder hvor der er mange mennesker(meget offentligt), for tryghedens skyld, og sørg for at nogen ved hvor du løber. 

Jeg ved at det nok føles "skamfuldt", men sig det til dine forældre. Også selvom det ikke er rart at fortælle dem at nogen seksualiserer deres teenager. 

Håber det var lidt hjælp. Stærk tøs!

47

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program