Analsex/løs ringmuskel

forumspørgsmål

Analsex/løs ringmuskel

forumspørgsmål af
E
16 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej, jeg er en pige på 16 år, jeg er i forhold med en på 19. Vi har været sammen længe, og når vi dyrker sex, så har vi tit analsex. For mig er det egentligt mest bare for at tilfredstille ham. Men! Efter nogle par gange har mit hul virket løst og mærkeligt, når jeg har skulle på toilet efterfølgende, så sad der rester af afføring, og hvis jeg skulle lukke bare en smule luft ud, så lu jeg hvertfald være sikker på at få noget med ud. Det er næsten ligesom at have diarre/tyndskid. Jeg er derfor virkelig bange for om min ringmuskel er spækket, men det gør ikke ondt.

hvad skal jeg gøre, og er det normalt?

Kommentarer

det er bare fordi dit røvhul har udvidet sig

74

Der er ikke noget galt med din krop, er glad for at høre at det ikke gør ondt. Jeg læste dit forrige opslag og kan mærke du egnorerede svarene, men jeg håber andre piger læser det her og indser at det hende her bliver udsat for er ikke okay. Det er tydeligt at høre at hendes kæreste ødelægger hendes seælværd for at kunne seksuelt tilfredstille sig når han vil. Piger, hvis en dreng ikke er interesseret i at du får en orgasme under sex så elsker han dig IKKE!

og drenge hold nu op med at se porno, det er dårligt for jer og i får et forvrænget billede af hvad sex er! Hvis i gerne vil have en god oplevelse når i har sex med en pige så skal i ikke presse for hårdt om jeres tissemænd når i onanerer fordi så vænner i jer til at det er sådan det skal føles, det er det ikke!

Folkeskolens seksualundervisning har virkelig fejlet...

67

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program