Kysset med pige-kæreste

forumspørgsmål

Kysset med pige-kæreste

forumspørgsmål af
Bine
15 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Mig og min kæreste har været kærester i 3 måneder vi er begge meget generte og begge har mentale udfordringe diagnoser og sådan så vi har svært ved at starte at kysse. Vi er begge så generte at det er svært at begynde. Men når vi først er startet med at kysse så kan vi blive ved en halv time mindst. her den anden dag da vi lå og kyssede tog hun mig på røven og jeg tog hende på det ene bryst. Det var selfølgelig dejligt. Men senere den da blev jeg så bange om jeg havde overtrådt nogle af hendes grænser. Jeg spurgte hende og hun var helt fint med det og jeg havde ikke overtrådt nogen grænse. Men jeg blev bare bange, for teknisk set er jeg 15 og hun 14 så er det helt loveligt?

har i et råd til hvordan jeg kan finde modet til at starte kysse hende? 

Kommentarer

Den første kæreste er altid spændende og der er så mange ting man kan lave når man er kærester, det er godt at i gør det hele i jeres tempo og at du spørger hende ind til om det du gjorde var grænseoverskridende, det er en super vigtig ting i et forhold. At kysse er ikke det samme som sex så i må kysse alt i vil. Hvis i får lyst til at have sex inden hun bliver 15 er det faktisk heller ikke ulovligt så længe i begge har lyst fordi jeres aldre alligevel er så tæt på hinanden.

Jeg tænker at næste gang i kysser kan du jo fortælle hende at du rigtig gerne vil gøre det oftere, så kanndet også være hun er mere tryg ved at lægge op til at kysse med dig. Hvis i laver ting sammen hvor i putter, for eksempel at se en film så er dey også nemmere lige også at komme til at kysse lidt når man sidder så tæt på hinanden :) 

65

I ligger så tæt aldersmæssigt at det ikke er forbudt at være intim. Synes sagtens I kan kysse lidt når I ligger og flyder og ser serier. Og ligge i ske er rigtig dejligt. Så kan man også ligge og røre hinanden og se om man har lyst til mere. Jeg gør det selv med veninder

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program