mobning

forumspørgsmål

mobning

forumspørgsmål af
signe
13 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

jeg har det ikke så godt i min klasse jeb bliver mobbet med min acne og min stemme fordi den er så dyb det startede bare med nogle små kommentare som "ad det ligner du har mad  i ansigtet" eller "er du sikker på du ikke er en mand men føler lidt det har taget overhånd de hølder vand over min mad og kaster rundt med all mine ting og slår og spaker mig i sidste uge da der var en pige der tog kvælertag på mig og jeg havede blå merker på halsen blev jeg nød til atlyve over for mine forældre om at jeg fik et sugemærke jeg tør ikke fortælle mine forældre om det fordi på en eller anden måde for de det altid til at lyde som om det er min egen skyld og tager min telefon hvad gør jeg

Kommentarer

Det skal du simpelthen ikke finde dig i. du skal gå til klasselærer straks og fortælle alt. Skolen har PLIGT til at forhindre mobning og så må de skride ind. du skal gøre det NU. Har du ikke tillid til din klasselærer så vælg en du har tillid til. Eller evt. inspektøren. Hjælper det ikke de kommende uger må du få dine forældre til at hjælpe dig med at skifte skole.

135

Emil har virkelig ret!

Din skole burde være 110% imod mobning, og hvis en eller anden form for mobning finder sted, har de pligt til at stoppe det!

Jeg ved, det kan være super svært at fortælle om alt det her, fordi det kan ende ud i så mange ting, men det er virkelig virkelig vigtigt du får det sagt før det udvikler sig, og før du får det endnu værre.

Hvis du ikke kan finde på en måde at få det sagt på, så kan du jo evt. skrive til CB eller du kan prøve at bruge chatten. Ellers kan du ringe til BørneTelefonen, for at få råd og ideer til måder at sige det på.

Ellers kan du sige det til en forælder en ven/veninde udenfor skolen - en der lytter og en du er tryg ved.

Og husk: du er ikke alene i denne her kamp. Du kæmper med andre, og du får støtte fra andre der oplever/har oplevet det samme. Det er stærkt og modigt at du skriver herind for at få hjælp! Så er der bare det at få det sagt til nogen.

Og husk dette: du vil have min usynlige hjælp og støtte hele vejen igennem. Jeg vil gerne hjælpe mere, bare skriv igen, og når du bliver mobbet så husk på: "jeg har Ecos støtte" fordi jeg VIL gerne hjælpe. Virkelig. Jeg mener det 100%

123

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program