Han kom ikke

forumspørgsmål

Han kom ikke

forumspørgsmål af
Emilie
16 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Hej

da jeg var sammen med min eks kom han aldrig når vi bollede

 ved i hvorfor?

Kommentarer

Nej det er meget mærkeligt. Jeg har aldrig været sammen med en dreng uden han har sprøjtet. Jeg har snakket med mine veninder og det har de heller ikke oplevet. Drenge sprøjter normalt meget let. Nu ved jeg ikke hvor tit du har været sammen med ham. Jeg har hørt at hvis drenge har fået for meget at drikke kan de ha svært ved at komme. En anden mulighed er måske at han var nervøs. Og en tredje måske at han ikke tændte på dig. Men syns virkelig det er svært at sige. Måske der er noget der ikke helt fungerer ved hans pik.

76

Hvis han tit onnanere og klemmer hårdt, kan det blive svært at komme og hvis han føler sig presset, kan det også blive svære at komme. Jeg kan love dig for, det har absolut intet med dig og gøre.

64

Har selv været den dreng, da jeg var sammen med piger. Kunne godt få den stiv og bolle, men kom ikke. Har siden fundet ud af at jeg faktisk bedre kan li drenge. Måske har din eks bare ikke opdaget at han er bøsse.

63

Det er fuldstændig normalt, de 2 piger der har svaret dig, ik lyt til dem, fordi det er ikke mærkeligt. Jeg har selv problemer med at komme, og det fordi nogle drenge er bare mere sensitive omkring det punkt, end andre. Der er jo også nogle der kommer efter 10 sekunder, det er jo forskelligt. Et tip du kan gøre er at, gøre hans fetisher. 

57

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program