Efterskole

forumspørgsmål

Efterskole

forumspørgsmål af
Mia
15 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

Jeg skal starte på efterskole her efter sommerferien. Jeg har vist at jeg skulle på efterskole i 1,5 år, men pluselig er det hele så tæt på! Og jeg er ved at gå ret meget i panik.

Hvor meget tøj skal jeg have med? Og hvad med ting til værelset? hvad skal jeg tage med? Er det pinligt at have en bamse med? 

 

 

Kommentarer

Hej Mia 

Jeg stod i præcis den samme situation da jeg skulle på efterskole. Det er super nervepirrende, men du har kun ting at se frem til ved at tage afsted ;)

Efterskolen er lidt ligesom et midlertidigt hjem, så du skal pakke de ting du bruger derhjemme. Hvor meget tøj du skal have med kommer helt an på hvor ofte du gider at vaske det. Jeg tror jeg havde med til 2-3 uger, til at starte med. Til værelset skal du have ting med der kan gøre dit værelse dit og super hyggeligt: lyskæder, plakater, billeder, noget slik du kan dele med din roomie (det er en super god ice breaker ;)) måske en potteplante, og hvis en bamse får dig til at føle dig mere hjemme, så skal du selvfølgelig have den med. Det er IKKE pinligt. Jeg kender folk på 20-21 år der har taget en bamse med på højskole. Det vigtigste er at du kommer til at hygge dig. Og værste tilfælde er at du glemmer noget, så kan du altid tage hjem en weekend og hente det, eller få dine forældre til at sende det med posten ;) 

Glæd dig! Lige så snart du er på skolen og er igang glemmer du helt hvorfor du var nervøs.

129

tusind tak for hjælpen <3

135

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program