Følelser

forumspørgsmål

Følelser

forumspørgsmål af
Magnus
11 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

Hejsa.

 

Jeg er en dreng på 11 år, som har ADHD og Autisme. Så der er nogle ting, som folk ved som jeg ikke ved.

Men her er mit spørgsmål.

Jeg har Autisme og ADHD, og ved derfor ikke hvordan man fortæller en pige, om sine følelser. 

Er der nogle der vil give mig en forklaring på hvordan man gør. Da jeg er forelsket i en pige, vil gerne sige at jeg har følelser for hende. Men jeg ved ikke hvordan man gør det.

 

Kommentarer

hej 

du kunne sige til hende at du syntes hun er virkelig sød, og så spøger om hun ville være sammen med dig en dag efter skole. eller bare sige det lige ud, at du syntes at hun virker sød. jeg er selv en pige og jeg er 11 lige som dig så hvis en dreng kom hen til mig og sagde at han syntes jeg var sød ville jeg da helt sikkert gerne være kærster med ham. eller bare være gode venner. håber du kunne bruge det 

kh valentin

65

Det vil jeg super gerne prøve! :D

Tak for hjælpen.

Knus fra Magnus. 

71

Nogle andre der vil hjælpe mig?

74

Hej med dig, Magnus!

Nu er jeg så hverken 11 eller dreng, men lad os nu se, om jeg har et par råd i baglommen, som du kunne bruge! :-D

Så, jeg ville personligt sige, at Det måske er lidt "ligegyldigt" at du har ADHD og autisme. Du skal ikke føle at det er noget der skal forhindre dig, i at fortælle hende om dine følelser! 

Nu ved jeg ikke lige, hvor gode venner i er, men hvis i er gode venner, så synes jeg simpelthen du skal sige det som det er; find et sted, hvor i er alene, hvis det er rarest, også "trap op," til det. Med det mener, jeg at du måske kunne starte roligt med fx: "der er noget jeg gerne ville sige til dig..." Istedet for at starte lidt overdrevet med "jeg elsker dig!" Forstår du?

Hvis i derimod ikke er lige så gode venner, så kan du komplimentere hendes tøj, eller smile til hende når i har øjenkontakt, eller noget helt tredje. Så vil hun lægge mærke til dig, og måske gengælde de her tegn? Så kan du spørge, om hun vil være kærester, lidt senere!

Med hensyn til hvordan du skal spørge, så synes jeg du skal starte roligt. Start med fx at sige: "hej (hendes navn) må jeg tale alene med dig?" Det er sikkert okay med hende, så finder i et sted alene, også kan du sige: "hør, der er noget, jeg har villet tale med dig om..." Osv, så tag den med ro! :) Hvis hun nu siger nej, og du ikke vil drilles, så synes jeg bestemt at du skal sige det. Sig det råt, det er helt okay nemlig! Bare sig: "hvis du ikke har lyst til at være kærester, kan vi så godt bare holde det her hemmeligt mellem os to?" 

Det var det jeg havde! Håber du får spurgt hende, for alle fortjener lidt kærlighed, også dig! Knuzxx Eco''

58

Altså gode venner er vi nu ikke, men hun smiler til mig en gang i mellem. Jeg smiler også tilbage til hende. Jeg har også kendt hende i 2 år.

75

Men tak for hjælpen, det prøver jeg gerne efter sommerferien. Og vi er også gode venner.

63

Hej igen!

Det var godt! Prøv bare at give hende signaler... Som fx at smile til hende, og sige søde ting som: "dine sko er rigtig flotte sammen med din t-shirt" og husk at lyde som om du mener det :) 

Læg mærke til hende, hvis hun fx har fået en ny cykel, så kan du jo sige: "det er en flot cykel du har fået" 

Held og lykke med dig og hende! Knuzxx Eco''

58

Tusind tak! :D

Forsælt god dag, og god sommerferie.

Knus fra Magnus.

72

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program