SKAL jeg være blond for at være smuk?

forumspørgsmål

SKAL jeg være blond for at være smuk?

forumspørgsmål af
Eco"
14 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Hej med jer...

Øh, det her kommer nok til at lyde åndssvagt, men det går mig meget på. Vil gerne have et ærligt svar, tak.

Så... Jeg synes de fleste endte farver deres hår blond ellers er de naturligt blonde. Der er som om alle blondiner bare scorer sygt godt, og... Jeg føler at jeg er mega dårlig og måske lidt akavet når jeg så meget som PRØVER at score. Synes bare at alle piger har blond eller leverpostejsfarvet hår og grønne eller valnødsfarvede øjne. Har selv mørkebrunt hår, lidt lysebrun hud, og brune næsten sorte øjne. (Er ikk' muslim! Er katolik.) Ved godt det er fuldkommen åndssvagt at tænke som jeg gør men... Jeg føler at min hårfarve sænker mig!!

Så... Svar ærligt. Er i mest til blondiner, hvid ja, hvorfor? Eller er i mest til brunetter, hvis ja, hvorfor?

Knuz Eco"

Kommentarer

Hej Eco"

Jeg er jo kun 12 år (fylder snart 13) og jeg har aldrig haft en kæreste. Jeg er selv brunette og jeg synes altså at jeg bedst kan lide piger som dig (udfra udseende) eller piger med sort hår. Derfor tror jeg altså ikke at man scorer bedre hvis man er blondine?

Kh. Dreng

93

Tror ikke hårfarven betyder så meget. Alle piger kan være kønne og sexede, hvis de har et sødt ansigt med et naturligt smil og gør lidt ud af sig selv. Jeg kan tænde på sort-, og rødhårede, på blondiner og brunetter og på leverpostejsfarvede. Så hvis du har et kønt ansigt skal du ikke være bekymret

87

Brunetter er fucking frække

73

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program