Stram

brevkassespørgsmål

Stram

brevkassespørgsmål af
Aleyna
13 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Hej jeg er en pige på 13 snart 14 jeg Er 100% klar til sex og tænker på det næsten hver dag meeen... jeg er sååå stram jeg kan kun få 1 finger op og lige 2 når jeg er våd og det gør ondt og jeg syntes jeg har prøvet st udvide den men det virker ikke... kan i skrive en bevægelse der kan udvide fissen ???? HJÆLP lige her!

Svar: 

Kære dig, 

Det er helt naturligt og normalt, at du begynder at tænke meget på og have lyst til sex! Samtidig er det også helt normalt, at din skede stadig er meget stram. Det kan der være forskellige årsager til. Både alder spiller en rolle, men også evnen til at slappe af i musklerne omkring skeden, samt øvelse. Skeden er lavet til at kunne udvide sig helt vildt - der skal jo kunne komme en baby ud - så derfor kan din også. Skeden er skide smart, for samtidig med, at den kan udvide sig en masse, så finder den også helt selv tilbage til sin stramme form efter, at den er blevet udvidet. 
Der er ikke noget galt med dig, det er helt normalt at det tager lidt tid og øvelse. 

Man kan ikke altid selv mærke at man spænder i musklerne omkring skedeåbningen, derfor kan det være svært at afgøre om det er det, der er grunden til, at man er meget stram. Oftest vil musklerne slappe af, når man fokusere på at trække vejret og nyde det, der sker med ens krop. Så brug masser af tid, når du onanerer på at røre ved dig selv og slappe helt af. Du behøver ikke prøve at stikke fingre ind med det samme, men vent og brug tid på at lære dig selv at kende udenpå også. Med tiden kan du øve dig på stille og roligt at få et par fingre ind. Fordi skeden naturligt trækker sig sammen igen, så skal den altså også "trænes" til at give plads til noget større, så øvelse er vejen frem! Det er jo heldigvis også dejligt at bruge tid på sig selv! :)

Jeg håber, du kan bruge mit svar! 

Kærlig hilsen

Sophie

 

SophieBs billede
Sophie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program