Jeg vil gerne

forumspørgsmål

Jeg vil gerne

forumspørgsmål af
13 årig pige
13 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Hej jeg er en 13 årig pige. Jeg lå og sov med min bedste ven. Da han pludselig begyndte at tage på min numse. Det føltes mega godt og vi har hygget os 3 gange nu. Jeg vil gerne blive ved men det virker også lige mærkeligt. Jeg gned mig op af ham osv. som man jo gør. Men han havde cowboys bukser på så det gjorde ondt på ham. Jeg vil virkelig gerne gøre det uden bukser men ved ikke hvordan jeg spørg ham:/ Tak på forhånd

Kommentarer

Mens han tager dig på din numse kan du jo kysse ham og tage en hånd ned på hans bukser hvis han ikke siger stop kan du knappe bukserne op og fjerne dem. Så kan i lave det i vil.

140

Jeg synes personligt det er for tidligt at ha bar numse sammen med en dreng når man er 13. Jeg er selv 13 og ved godt det kan være rigtig rart at blive taget på numsen og også rigtig fristende at trække sine bukser ned. Men hvis drengen også gør det kan den jo let pludselig smutte ind og så har man pludselig samleje og det tænker jeg er for tidligt. Jeg har i alt fald en aftale med mig selv at jeg først vil ta bar numse når jeg bliver 14, men det er jo bare min mening.

130

Super godt og fornuftigt svar :-). Vil gerne spørge dig, om der andre situationer, hvor du godt kan lide at have bar numse? Eller tænker, at du gerne vil have numsen bar, når du bliver ældre?

59

Gør som i har plejet men kun hvis i føler jer klar og når han så giver udtryk for at det gør ondt så kan du jo hitte ham et lille venligt så kan du jo bare tage dine bukser af?

50

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program