Lille penis

brevkassespørgsmål

Lille penis

brevkassespørgsmål af
Jøørgen
15 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Hej jeg er en 15 årige dreng. Min pik er 9 cm stiv, er der nået jeg kan gøre for at den vokser måske begynde at træne? jeg har også hår der ned kan den overhovedet vokse mere?

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at du er nysgerrig på, hvilken størrelse din penis er, om der er noget du kan gøre for at den vokser og om den vil vokse mere. Det er nogle spørgsmål og tanker som de fleste drenge nok stiller sig selv på et eller andet tidspunkt.

Det kan være svært at sige, om din penis er helt færdig med at vokse. Generelt er en drengs penis først færdig med at vokse, når resten af kroppen er færdig, og de fleste er først færdigudviklet omkring 20 års alderen. Men det betyder ikke nødvendigvis, at alle dele af kroppen vokser lige meget samtidig. Din penis kan godt være færdigudviklet nu som 15 årig, samtidig med at du måske vokser et par centimeter i højden de næste par år. Så det er ikke til at sige, om din penis kan vokse endnu. Alles udvikling er nemlig forskellig, og nogen vokser stabilt igennem teenageårene, mens andre tager store spring i starten, i midten eller i slutningen af teenageårene.

En fuldt udvokset penis er mellem 10-18 cm. En penis på 9 cm, er derfor helt normal. Nu er du kun 15 år, så der kan stadig nå at ske meget. Så måske bliver den større over de næste år, men hvis den ikke gør, er 9 cm altså også helt normalt.

Der er ikke rigtig noget du kan gøre, for at få din penis til at vokse. Du må være tålmodig, og så er der som sagt stadig en del år, hvor din penis kan nå at vokse.

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar.

Venlige hilsner fra

Laura.

Lauraaaaas billede
Laura fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program