Slå op eller ej

forumspørgsmål

Slå op eller ej

forumspørgsmål af
Nikoline
17 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

hej jeg er en pige på 17 år. For nylig blev jeg kærester med en dreng fra min efterskole jeg har kunne li‘ i noget tid. Han har aldrig haft en kæreste før så tænkte der var nok nogle ting han ik var så god til nu når han ik har haft en kæreste før. Men jeg synes det er virkelig slemt, fordi han har aldrig tid til mig... han har aldrig tid til at være sammen med mig i weekenderne og jeg tænker bare, hvad så når vi stopper på skolen, så har han da slet ik tid. Plus jeg føler også han er mega ligeglad med mig og faktisk ikke elsker mig, når jeg fortæller ham jeg er ked af det og forklare ham hvorfor siger han mig konstant imod og han nærmest fortæller mig hvad jeg skal gøre for at “være god nok til ham“ sådan føler jeg det hvert fald og jeg er konstant ekstremt jaloux fordi jeg er bange for at miste ham, fordi i mine tidligere forhold har alle mine kærester været mig utro og jeg føler lidt det er ved at ske igen eller at han mister følelserne for mig uden at sige noget til mig... og jeg ved virkelig ik hvad jeg skal gøre...fordi jeg elsker ham jo, men det gør mig bare pisse ked af det... så ved ik om jeg skal droppe det hele eller fortsætte.. 

Kommentarer

Hey

Det bedste du kan gøre for at redde jeres forhold er at du skal fortæl ham seriøst at i skal snakke sammen om noget alvorligt der sker i jeres forhold. Det er en god ide at tage sammen i et rum hvor der ingen, så er der stille og han fokuser kun på dig. 

Det du gør når i sidder face to face, er at du fortæller ham at holde mund indtil du siger at han må tale. Så kan han lytte det uden afbrydelser.

Fortæl ham det der fylder allermest, det.. at du føler som om han orker ikke mere, at du vil gerne have noget mere tid sammen og fortæl hvorfor. Fortæl også at du føler at i gå fra hinanden langsomt og en dag i slå op pga af det. Han SKAL sidde ned og høre efter fordi det skal ramme ham hårdt og få ham til at tænke og de ting du har fortalt ham. At hvis han ikke tager sig lidt sammen så er det slut. Være seriøs, det er vigtigt.

 

Jeg håber jeg hjalp en lille smule. Undskyld for min dårlig danske sprog. 

Good luck 

Vh.

Mr

17 år 

 

221

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program