Kan ikke have sex

forumspørgsmål

Kan ikke have sex

forumspørgsmål af
M
15 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

hey. jeg har forsøgt at have sex med min kæreste men det lykkedes aldrig at få den ind. hun sagde at det gjorde ondt når jeg forsøgte. ved at hun har været sammen med en før mig så hun er ikke jomfru. hun var ret våd men lykkedes ikke at få mere end hovedet ind. er det mig eller hende den er gal med? og hvad gør jeg? vil meget gerne have sex med hende rigtigt

Kommentarer

Hej M. Hvilke stillinger forsøgte I?

Det kan både skyldes at hun er stram, eller at hun ikke slapper nok af. Er nok svært for dig at vurdere.

Det kan også skyldes at du går for hurtigt frem, eller at din penis er for tyk for hende.

Måske I kan prøve med glidecreme.

121

missionær og doggy. tror hun slappede ok af. men hun er ret stam og lækker slank. hendes læber bliver i hvert fald udvidet en del når jeg forsøger. ved ikke lige om jeg er for tyk. er vel en 5cm tyk. måske 5 en halv. vi kan prøve med glide creme næste gang.

134

Er 15. Det var synd at jeres første forsøg mislykkedes. Det er altid virkelig nederen når sex ikke lykkes. Jeg tror problemet er at din kæreste spænder for meget sammen med at din pik er tyk. Jeg ved med mig selv at hvis jeg er sammen med en fyr der har en tyk pik (længden gør ikke så meget) så skal jeg være vildt våd og afslappet hvis det skal lade sig gøre, ellers blokerer jeg i skeden. Tror det er det der er sket for din kæreste. Mit råd er at jeres forspil skal være virkelig langt. du skal virkelig varme hende op ved at kysse hende længe og kæle for bryster, lår, numse og revne rigtig længe. Hold øje med hvornår hendes skede åbner sig. Når du kan få en to-tre fingre ind, burde hun være våd og afslappet nok til at du kan trænge ind i hende. Er du først helt inde burde det gå af sig selv. Glidecreme som en foreslår, kender jeg desværre ikke. Men synes du skal prøve igen hurtigt så I ikke går for længe med den her følelse af mislykket sex. Håber, det lykkes for jer.

121

hey diamantpige. ja det er virkelig nedern. du har nok ret i at det er en del af begge dele. kan ikke rigtig gøre noget ved tykkelsen af min pik, så vil prøve at gøre som du siger. kunne nu godt få et par fingre ind sidst. vi skal være sammen i weekenden igen. forhåbentlig er hun frisk til at prøve igen. tak!

128

Hej igen.

Prøv at ligge hende på ryggen med benene på dine skuldre mens du selv står op. Så vil du kunne holde hendes lår og sprede dem, så der er mest mulig plads til penetration, samtidig med at hun ligger og kan slappe af i kroppen.

Med 5 til 5.5cm i diameter vil du også have en tykkelse på 16-17cm, hvilket er mere end langt de fleste (>99.7%). Så du skal nok vænne dig til at det er sådan fremover, og derfor er det fint hvis du allerede nu ser hvad der virker for dig (og din kæreste).

126

Det er vigtigt at hun føler sig helt afslappet, du kan prøve at starte langsomt ud med at ligge dig tæt ind til hende kysse hende mens du lader din hånd køre langsomt hen over hendes bryster, ned over hende ned til hendes mis og leger lidt med hende, efter lidt tid så begynd at kysse hendes hals mens du stadig rører ved hende og hvis hun er begyndt at blive godt våd så stik en finger op i hende mens du med en anden finger kører på hendes klit, bevæg den finger du har oppe i hende langtsomt mens du slikker, små bider og så videre i brystvorterne, når du så har gjort det lidt så kravl ned mellem hendes ben og læg dig oven på hende og så sæt begge dine hænder på hendes bryster og leg med brystvorterne og kys hende langsomt ned ad og når du så når ned til hendes mis så slik 2 - 5 gange på hendes klit og start forfra og sørg for at sutte lidt på hendes brystvorter når du så kommer ned igen til hendes klit så spred hendes ben så meget som muligt så du kan slikke hende samtidig med at du rører ved hendes bryster, til sidst vil hun blive så våd så hun slapper rigtig meget af, når du har på fornemmelsen at hun gør det så smid to - tre fingrer op i hende og start langsomt ud med at bevæge dem og sæt farten op når hun stønner voldsomt af nydelse så prøv langsomt at trænge op i hende, når hovedet er kommet ind og hun ikke har sagt noget så stød lidt kraftigt op i hende og så burde det lykkedes jer og hvis hun er til det lidt "hårdere" kan du altid prøve med håndjern eller reb

 

 

131

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program