Barbering

brevkassespørgsmål

Barbering

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 4 måneder siden

Jeg tør ikke at barbere mig med skraber. (Cuttede for 1 1/2 år siden med skraber så har en slags fobi nu tror jeg) Er der andre muligheder for at barbere sig? 

Svar: 

Hej du

Dit spørgsmål er meget forståeligt - det er ikke rart at skulle mindes om sin fortid på en så konkret måde, når man bare skal barbere ben. Så jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have et par gode råd til barbering uden skraber.

Der er forskellige muligheder for at undgå skraberen. F.eks. er der mange bud på voks, som man enten selv kan lave eller som man kan købe. Af hjemmelavede voksbehandlinger kan man f.eks. bruge metoden 'Sugaring', hvor man koger en klistret masse af vand, citron og sukker. Den kan man så bruge som voks. Du kan læse en opskrift her. Det er en billig måde at lave det selv, og man skal bruge ting, der er nemme at få fat på. Derudover findes der forskellige cremer eller købevoks, som man kan bruge - du kan f.eks. gå i matas eller i et supermarked og spørge, hvad de har. Priserne svinger fra ret billige løsninger og til lidt dyrere, så der er noget for enhver smag. Så findes der også apperater som f.eks. en epilator, som hiver hårene ud - ligesom man gør med voks, bare elektronisk. Endeligt er der også mulighed for at tage til en professionel og få vokset benene eller få denm laserbehandlet. Det er effektivt, men det er også dyrere, end de andre muligheder. 

Du kan bruge lidt tid på at undersøge mulighederne og vælge det, der passer til dig. Du kan læse mere om fordele og ulemper ved de forskellige metoder i en artikel fra ViUnge her. Det kan være, du får købt noget, som ikke passer til dig alligevel, og så kan du prøve noget andet. Det handler ofte om at prøve noget af og se, om det virker. Hvis du vil gøre det lidt hyggeligere, så kan du evt. slå dig sammen med en veninde og prøve forskellige ting af sammen med hende. Det kan være både sjovt og hyggeligt.

Jeg håber, du finder en god løsning. Om ikke i første forsøg, så i andet eller tredje. Der skal helt sikkert nok være noget, der passer lige til dig derude.

De bedste hilsner fra Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program