Perfekt

forumspørgsmål

Perfekt

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Ifølge samfundet, medierne og min bedstemor, skal man opnå følgende for at få "et godt liv" : uddannelse, mand og børn. Måske også hus, et billån og en hund, hvis det skal være rigtig villa, volvo og vovse. Men jeg tænker.. ER det opskriften på at være lykkelig? Den evige jagt på at finde HAM, er bare så udmattende.... Er det det værd? Alle forventer, at man har/får en kæreste. Utallige gange, er jeg blevet stillet spørgsmålet "Nåååååh, hvordan går det med kærligheden?" Hvorfor er alle perfekte?

Kommentarer

Nej det er ikke livet. Gør som det passer dig og lad være med at underligge dig hvad andre inkl. din bedstemor :) Livet er større en parcelhus og vovse. Meget større. Grib det.

660

Hej ingen er perfekte gør som det passer dig . Hvor gammel er du ? Hvis det er i din familie der spøger er de nok bare lidt bange for om i har meget sex det gør jo ikke noget at de er lidt bange eller noget det er helt normalt
PS opskriften på at være lykkelig er en sød kæreste og at få udfyldt sine behov

616

Du skal lytte til dit hjerte og ikke hvad andre siger :0

675

Man kan sige at det fantastiske ved livet er at du selv bestemmer hvad du vil med det.

Det er en utrolig befriende følelse når man finder ud af at man ikke behøver at være på skinner.

688

liver langt, lykken kort - når du føler dig lykkelig, så nyd det for det er der ikke hele livet :)

946

stol kun på dig selv når det kommer til det med livet og lykke, ingen kan sige hvad du som person skal opnå for at du er lykkelig her i livet, jeg har selv fundet den ultimative lykke i sport, kvinder, krop og sang, jeg er ikke specielt rig, har ikke en fed bil eller har børn, behøver man alt det for at være lykkelig ? Nej ikke efter min erfaring, men hvis du er ærlig over for dig selv og andre, og er i kontakt med dit sind, krop og sjæl så er du 100 procent lykkelig, det hjælper ikke kun at være 99 % ærlig eller glad her i livet, fordi den 1% du mangler det er den vigtigste % den gør hele forskellen. Lad og lege lidt med tanken :) For exempel gennem en normal arbejds dag kommer 10 mænd hen og siger til en kvinde hun ser godt ud og dufter som en drøm, den 11th mand kommer hen til hende og siger hun har noget grimt tøj på, og hun lugter af sved, selv om hun har fået 10 komplimenter gennem dagen er det glemt på 1 sek, fordi mennesker husker altid det negative meget bedre frem for alt det gode de oplever i livet. Min pointe er at hvis hende her jeg snakkede om her, var 100 % lykkelig brugte hun slet ikke energi på den negative kommentar ! Nææ hun lod det bare flyde ud af øret igen. Jeg er selv Istand til at beherske mine tanker og følelser 110 procent, derfor ville ikke tage noget negativt fra andre mennesker til mig. Min kæreste beundrer mig altid og siger, hvorfor er du altid så glad ! Jo siger jeg, fordi jeg er 100 % lykkelig for det liv som jeg selv har skabt. Du er din egen lykkes smed. Jeg kan da også godt blive sur, men det er max 5 min, så er jeg glad igen. Det er ikke farligt at vise følelser, næsten alle mænd tør ikke græde, det er på langt sigt meget farligt, og gå at bygge noget op inde i sit sind og sjæl som bare burde komme ud helt naturligt, med lidt vrede eller tårer :) Men i kvinder i er godt nok gode til at vise følelser den ros skal i have :D Jeg bliver da selv ked af det eller lidt sur, når jeg tænker jeg ikke har min mormor eller morfar her mere, men det skammer jeg mig jo ikke over fordi jeg er helt ærlig omkring det, og det har min kæreste stor respekt for kan jeg mærke :)

Nå det var alt fra mig, håber nogle kan bruge det noget godt.

951

Min matematiklærer påstår, at det er kun de dumme, der er lykkelige...
Jeg tænker, at lykken er forskellig fra person til person. Nogle føler for en sport, et instrument, eller anden hobby, nogle vil have mand/kone og børn, nogle vil blive berømte og nogle vil noget helt, helt andet :)
Og kærlighed er ikke altid lig med det modsatte køn ;)

958

Jeg tror på, at lykke og perfektion er individuelt. Der findes i følge mig ingen opskrift på det at være perfekt. Måske er det, det mest uperfekte der er mest perfekt.

Hvad er perfektion? Er det størstedelen, herunder også normalen der bestemmer perfektionen. Sådan tror lidt, at det er blevet, desværre. Mange mennesker i dagens Danmark, stræber højt efter det at være perfekt. Som du skriver; villa, volvo og vovse.

Jeg tror, at de fleste altså størstedelen vil opnå et perfekt liv. Heriblandt også mig selv, vi vil vel alle gerne have et perfekt liv. Et perfekt liv behøver ikke, at være uden udfordringer - det er mit liv bestemt ikke, men det er for mig perfekt. Perfektion er individuelt - det er KUN dig der ved, hvad der er perfekt for dig!

Så længe jeg har benene placeret solidt på jorden, og hjertet med i alle beslutninger - så er det perfekt for mig!

933

Hej
Opskriften på det perfekte liv er at gøre det du har lyst til. Du skal være den du vil være for der er kun en dig. Lev som du vil, med eller uden kæreste. Bare du er tilfreds med dig selv.
Jeg har ingen kæreste og mit liv er langt fra perfekt, hvis man kigger på normalerne. Men mit liv er perfekt og vil i vide hvorfor? Fordi det er mit liv og jeg gør det jeg elsker og er omringet af mennesker som elsker mig, så er der intet man ikke kan.

Jeg ser ikke længer min familie, snakker ikke med mine søskende. Er stukket af fra min barndom, men lige nu er jeg gladere end nogen sinde før. Jeg ved hvad jeg vil med mit liv, jeg spiller musik dagligt, hvilket er det jeg helst vil. Jeg har en masse venner som elsker mig og som støtter mig. Jeg har de skønneste lærer, som er der hvis jeg mangler lidt omsorg, eller praktisk hjælp. Og husk:

Når ting er perfekte, er de ikke uden mangler, men bare som du ønsker det.

Håber i alle finder hvad i søger. Forsat god aften og nyd livet, det kommer ikke igen.

Knus Musicgirl

931

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program