Hm...

brevkassespørgsmål

Hm...

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 1 uge siden

Heeej 

Jeg er en pige på 15 år som har været meget igennem...jeg har været udsat for overgreb og 2 af mine ex'er har været mig utro inden for det sidste års tid...så jeg har lidt mistet det at ku stole på drenge..jeg har kort sagt ikke den sygeste tillid til drenge...men jeg har skiftet skole og det er en fantastisk skole...jeg er måske blevet lidt forelsket/lun i/på en dreng fra 9.kl og jeg går altså kun i 8.kl..idag skulle 8.-9.kl rode op efter en fest på skolen hvor der skulle slæbes meget..og sættes stole på plads...han spurgte mig om jeg ville hjælpe ham med at løfte de der plader og selvfølgelig ville jeg det..kort efter kom han og spurgte om jeg ville hjælpe med stolene og igen self. ville jeg det. Han kigger tit efter mig og smiler rigtig meget til mig...vi delte også arbejdshansker fordi der ikke var nok hansker. Jeg skulle løfte sådan nogle brædder og dem havde jeg fået for mange af så jeg kunne ikke rigtig løfte dem længere, han kom løbende og spurgte mig om han skulle tage dem hvilket jeg syntes var vildt sødt...pludselig siger han til mig om vi ikke skal flygte fra at løfte mere så han hev mig med væk uden nogen så det hvor vi sad og snakkede lidt..så gik vi ned igen fordi vi havde pause også hev han mig med ud fordi han havde lyst til at hyggesnakke kun med mig...men det blev hurtigt koldt at stå udenfor i strømper og uden jakke så vi gik ind igen.

Han er begyndt at være helt anderledes overfor mig...han smiler eller kigger efter mig hele tiden...og driller osv...jeg syntes han er så sød og så hjælpsom og mega pæn...jeg ved bare ikke om jeg ville turde springe ud i det efter det jeg har været igennem...idag sidst på skoledagen kom nogen af dem der er gået ud af skolen på besøg..jeg kender dem ikke da jeg startede efter sommerferien i år...den ene af dem der kom på besøg var en af hans gode venner...og han hev han ud på gangen også stod de to og snakkede der...jeg gik forbi dem fordi jeg skulle hente noget og lige inden jeg gik forbi dem blev han lidt rød i hovedet og sagde et eller andet til hans ven og lavede så et ryk med hovedet som at pege...jeg har ikke vist ham at jeg syntes han er sødere end de andre u know så det kan ikke være derfor..så jeg tænker måske lidt at han kan li mig? er bare lidt i tvivl om jeg ville turde hvis du nu var...kan han li mig eller er han bare hjælpsom?

kh 

den forvirrede prinsesse M

Svar: 

Hej Prinsesse M

Når nu du har nogle ret uheldige oplevelser med overgreb og tidligere kærester der har været dig utro, kan jeg sagtens forstå du er både forsigtig og meget i tvivl om hvad du skal gøre i forhold til den her dreng. 

Jeg kan selvfølgelig ikke sige om han er vild med dig eller om han bare er super flink ved alle han møder. Ud fra det du fortæller synes jeg dog det lyder som om han i hvert fald er rigtig interesseret i at lære dig bedre at kende. 
Både det her med at han gerne vil snakke, at han kigger og smiler efter dig og at han rødmede da du gik forbi på gangen synes jeg siger noget om at han godt kunne være lige så interesseret i dig som du er i ham. 

Men i sidste ende tænker jeg ikke der er meget andet at gøre for dig end at kaste dig ud i det hvis du vil finde ud af det. Måske er han også forsigtig og usikker på hvad du tænker om ham, og hvis ingen af jer gør noget for at finde ud af om I måske føler noget mere for hinanden finder I måske aldrig ud af det. 
Jeg kan godt forstå hvis du gerne vil passe på dig selv og gå forsigtigt frem. Måske skal du bare starte med at lære ham lidt bedre at kende. Ligesom da i sad og snakkede sammen udenfor, så prøve at se om du kan komme til at snakke lidt med ham. I kunne snakke om musik, skolen, film eller hvad end der nu lige føles naturligt. Jo bedre du lærer ham at kende jo bedre mulighed får du også for at finde ud af om han godt kan lide dig. 

Jeg håber du får snakket lidt mere med ham, og hvis du stadig synes han er sød, håber jeg for dig at han har det på samme måde med dig...jeg synes det lyder sådan. 

Held og lykke med det
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program