Røg

forumspørgsmål

Røg

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej Min mor ryger meget, faktisk er hele vores hus fyldt med røg, og mit tøj lugter af det, og mine ting, og jeg syntes det er vildt pinligt at have veninder med hjemme, når der er så meget røg. Hvad syntes i jeg skal gøre?

Kommentarer

du kunne snakke med din mor om hun ikke vil gå ud at ryge

385

Jeg fandt et billede på nettet af et par lunger som var fyldt med tjære efter rygning og viste det til min mor. Hun ryger ikke mere.

465

Begge mine forældre er ryger voldsomt og alt lugter af røg. Selv hvis jeg går i bad lugter jeg af røg fordi de ryger ude på badeværelset.

Min mor har prøvet at stoppe med at ryge uden held. Min far har mange problemer med lungerne pga. det.

Jeg blev mobbet voldsomt med det at jeg lugter af røg indtil min lærer fik det stoppet.

Jeg synes du skal fortælle din mor hvordan du har det.

449

Hej, syntes du skal tage fat i din mor og sige at hun må smutte udenfor når hun skal ryge for alt lugter, du må virkelig fortælle hende det i alvor, for rygere kan ikke selv se det stinker, man kan ikke tvinge hende til at stoppe, men du kan sige hun virkelig må gå udenfor, eller ryge ud af køkken vinduet(IKKE andre vinduer) eller noget, lav nogle regler for det:) Er selv ikke-ryger og meget imod rygning men det er stadig folks personlige sag om de gør det eller ej og hvorfor, derfor blander jeg mig udenom, men mine venner, mine veninder og min familie ved godt jeg ikke skal sidde i en bil hvis der er en tændt smøg. jeg skal ikke spise den mad folk har røget ved siden af, jeg skal ikke kramme folk der ryger og jeg skal ikke ind hos folk der storryger i eget hus uden at lufte alt ud bagefter!:) Personlige holdninger, oh yearh!:) Men alt held og lykke<33

450

Hej. Jeg kender godt til det. Alle de nærmeste i min familie ryger, og det betyder at jeg altid lugter af røg, selvom jeg dog ikke selv kan lugte det, eftersom jeg er van til det. Det er mega træls at lugte af røg, og at når der kommer venner med hjem, så træder de nærmest ind i en mur, For mit vedkommende er det ikke lugten der generer mig, men asken. Men min kommentar er at jeg har prøvet at få mine forældre til at ryge udenfor, (vi har endda en overdækket terrasse), men det ville de ikke, de ville højst kun lufte lidt mere ud...
Skriver det ikke for ar du skal miste modet, for du har ret til ikke at lugte af røg, men du skal måske heller ikke tro at hun giver sig med det samme.

Held & lykke :)
fra Pigen PP

444

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program