Privat besked

forumspørgsmål

Privat besked

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Jeg syntes man skulle få svar privat

Kommentarer

Hej Anonym
Jeg går næsten ud fra at du mener at du synes det skulle være sådan at man får et privat svar som andre ikke kan se når man skriver i brevkasserne?

Det kan jeg på den ene side godt forstå da det tit er nogle meget svære og personlige ting der bliver spurgt om. På den anden side mener vi at rigtig mange andre unge end lige den der stiller spørgsmålet kan have stor glæde af at læse med. Det kan betyde at man ser at andre går med samme tanker eller problemer som en selv, og måske endda få det svar man manglede.
Vi ved også at rigtig mange unge bruger de svar der allerede ligger på siden til ligesom at "tjekke" om Cybehus er et trygt sted der giver gode svar.

Vi forsøger altid at sikre at spørgsmål og svar bliver anonymiseret så man ikke kan genkende den der skriver, og dem spørgsmålet handler om, og derfor mener vi at der er flere fordele end ulemper ved at offentliggøre spørgsmålene.

Jeg kan desværre ikke opfylde dit ønske, men jeg håber at forklaringen på hvorfor vi gør som vi gør, i det mindste giver lidt mening.

Mange hilsner
Niels-Christian

575

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program