alcohol

forumspørgsmål

alcohol

forumspørgsmål af
me
Oprettet 10 år 11 måneder siden

hvad skal jeg gøre jeg er begyndt at drikke og synes det er vildt dejligt. men er kun 13 og vil ikke have mine forældre skal vide det. og det er mega underligt at snakke med dem om hvornår jeg må begynde at drikke og ryge fordi de siger at jeg mindst skal være 16-17 år før jeg må drikke for dem. da jeg allerede har røget og drukket.
skal jeg stoppe eller tror i at det er okay at jeg gør det bag mine forældres ryg. ved i hvor meget det ville være forsvarligt at drikke når man kun er 13.

og ville det være dumt at ryge hash

Kommentarer

Hej med dig
Jeg synes det er dumt at drikke uden at dine forældre ved det. Nogle gange når man er fuld kan man komme i uheldige situationer og så er det godt at kunne ringe til ens forældre. Jeg har bla. Prøvet ar stå på en togstation på lars tyndskids mark uden penge og der gik ikke flere busser, så vidste jeg at jeg kunne ringe til mine forældre. Det kan også være du bliver dårlig, utryg eller hvad ved jeg. Da jeg var 13 var jeg til fest en gang og drak 3 øl og en vodka-sprite, men jeg synes det er lige tidligt nok at begynde at drikke. Det er alt for tidligt at ryge hash. Du risikere at blive afhængig. Jeg har røget en enkelt gang da jeg var 16, men jeg kender mange som ikke kan styre det.
Held og lykke med det hele

651

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program