bisexuel.

brevkassespørgsmål

bisexuel.

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 11 måneder siden

Hej, jeg er bange for at jeg er biseksuel. Fordi, jeg har synes en dreng var lidt for dejlig nogengange, og har gerne villet kysse med ham. Men stadig, så er jeg rigtig meget til piger. Og når drengene for min klasse tager på hinanden for sjov, og specielt for mig for jeg 'stiv på'. og når pigerne 'shaker' op af mig, det samme. Jeg er virkelig forvirret, og jeg er ikke glad for det. Jeg ville helst være KUN til piger, og nogen i klasse kalder mig gay, for sjov selvfølgelig, fordi jeg er lidt piget nogengange. Hjælp please :(

Svar: 

Hej Dreng, 13 år.

Jeg kan godt forstå at du er lidt bekymret, det kan være svært at finde sig selv og finde ud af sig selv i teenageårene.

Det er helt normalt at man i teenageårene fantaserer lidt eller drømmer lidt om både drenge og piger selvom man er rent heteroseksuel. Så det er ikke noget jeg synes du skal bruge en masse energi på at tænke på. Og selvom drengene i klassen tager på hinanden for sjov, kan nogle af dem sagtens have det på samme måde som dig, de bliver jo også ved med at gøre det af en grund.

Derfor synes jeg heller ikke du skal ligge det store i at drengene kalder dig gay, drenge kalder hinanden ting, og hvis du tager det med et smil og svarer igen, kan jeg ikke se det skulle ramme dig hårdere end andre drenge.

Når alt det er sagt, må jeg lige tilføje, for min egen samvittighed, at jeg ikke tror man selv kan bestemme sin seksualitet, så hvis det engang om 5-10 år skulle vise sig at du virkeligt er biseksuel, så mener jeg heller ikke det er noget du skal skamme dig over. Seksualitet er en privatsag.

Jeg håber du kan bruge det til noget, ellers må du skrive igen.

Med Venlig Hilsen

-Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program