Den sværeste og mærkeligste beslutning!

brevkassespørgsmål

Den sværeste og mærkeligste beslutning!

brevkassespørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 12 år 6 måneder siden

Hej. min eks kæreste slog op med mig for omkring 3 måneder siden. jeg fik indblikket af, at han bare havde fået nok, og nu var det slut mellem os. jeg var helt knust og helt nede. ind til jeg en dag mødte en sød fyr gennem en veninde. vi har nu skrevet sammen siden Skanderborg festival og så til nu, vi var begyndt at se hinanden og kysset og nusset. efter som jeg begyndte at kende ham lidt mere, begyndte jeg også at få lidt for ham, og begynder at skrive mindre til min eks, det skaæ så lige siges, at min eks og jeg snakker godt sammen stadig. men eksen han begynder at føle at jeg skriver mindre til ham. og det er jo så fordi at ham den anden er ved at komme lidt ind i billedet. jeg har kendt simon som jeg mødte i ca. 2 uger. og har været sammen med ham 2 gange. og tror at jeg har lidt for ham. men for nogle dage siden kommer mikkel min eks og hentyder til, at han faktisk har fortrut lidt, at han slog op. og han har kunne mærke på mig, at jeg var holdt lidt op med at skrive. han siger at han tænker meget på mig og vil ændre mange ting, som ikke var særlig godt før. men føler at jeg står mellem to den ene, som jeg har kendt knab 2 uger eller ham som jeg var kæreste med i 6 år og som knuste mit hjerte da han slog op. ?? er jeg kommet videre? hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstille mig at det må være svært, når du føler du står mellem to og skal vælge.

Du skriver at du har været sammen med din kæreste i 6 år, men at han slog op, fordi han havde fået nok. Du skriver også at du faktisk blev rigtig ked af og knust dengang. Det kan jeg godt forstå, fordi I har kendt hinanden så længe. Det er svært at bryde en kontakt, når man er så tætte med hinanden.

Jeg tænker, at grunden til at du stadig skriver med din ekskæreste, er fordi i kender hinanden så godt og fordi det er trygt, stadig at have ham tæt på. Det kan være svært at slippe hinanden, når man har kendt hinanden så længe. Det er helt naturligt. Nu har I begge været single og så er det gået fint, men nu hvor du har fundet en anden, så kan det godt være at din ekskæreste synes det er lidt svært. Nu er han jo pludselig den, som er tilbage uden at have fundet en anden. Det kan være rigtig svært for ham, så derfor tror jeg at han savner din opmærksomhed. Han er måske bange for at give slip, fordi han ved han ikke har dig længere, hvis du finder sammen med anden. Jeg tror godt det kunne være derfor han vender tilbage og siger at han har fortrudt.

Jeg synes du skal prøve at mærke efter ved dem begge to. Måske har du glemt, hvorfor det egentlig gik galt mellem dig og din ekskæreste? Du spørger om du er kommet videre. Det er svært for mig helt præcist at sige om du er det, men ud fra det du skriver, så virker det som om du er kommet videre. Du blev først i tvivl da din ekskæreste fortalte at han havde fortrudt. Jeg synes du skal overveje over om du har lyst til at vende tilbage til ham, som rent faktisk slog op med dig eller du er klar til at komme videre, og lærer ham den nye fyr bedre at kende. Hvis du har lyst til at komme videre, så synes jeg du skal vælge ham den nye, hvis det føles godt med ham.

Kærlig hilsen Sine

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program