Er det helt normalt???

brevkassespørgsmål

Er det helt normalt???

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Er det helt normalt at ville kysse sin bedsteven??? (en pige)

Svar: 

Hej med dig

Når man får lyst til at kysse en pige eller dreng, er det fordi, man er tiltrukket af dem. Ens bedste venner eller veninder er personer, som man ofte kender rigtig godt - man kender både de gode sider, de sjove sider, de irriterende sider osv. Og så kan det ske, at når man en kender en person rigtig godt, så bliver man tiltrukket endnu mere, fordi de måske ikke kun ser godt ud, men også fordi man ved, at de har en dejlig personlighed.

Du er helt sikkert ikke den eneste, der oplever at være tiltrukket af en veninde - det sker for mange. Har du overvejet, om du har lyst til at kysse hende, fordi du gerne vil være mere end blot venner?

Hvis man kysser med en god ven, kan stemningen bagefter hurtigt blive anderledes - man kan blive i tvivl om, hvor meget kysset betyder for den anden, om der er tale om andre følelser end venskabelige fra begge sider. Inden man kysser med en ven, er det derfor en god idé at overveje, om man vil risikere venskabet for det - om man vil være venner eller om man vil mere..

Jeg håber, at det kunne hjælpe dig

God weekend fra
Simone

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program