Åh nej..:-(

brevkassespørgsmål

Åh nej..:-(

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hejsa. Jeg er en pige på 13. Jeg har haft et lille bitte crush på en dreng på 14..Men jeg er ikke så sikker på om jeg jeg kan lide ham mere. Vi snakker tit om sex, kys og sådan noget. Og han spørg rigtig tit om jeg ikke nok vil have sex med ham.( Vi har ikke haft det, bare rolig, ved godt at man skal være mindst 15 år.) Men hvordan kan jeg sige det til ham uden at han bliver sur eller ked af det? Han bor ikke samme sted som mig..( Han bor på Ærø.) For jeg ved bare hvis jeg skriver det direkte til ham, bliver han enormt ked af det. Skal jeg begynde at langsomt lade vær' med at skrive ti ham? Jeg er meget forvirret og ked af det. Jeg vidste ikke at jeg ville ende med ikke at have følser for ham mere!!:-(. Svar hurtigt tak...Så er i søde Hilsen Mig.

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere situationen uden at såre ham, så det er godt du skriver og spørger om råd.

Det er vigtigt, at du husker sex er en stor ting og betyder meget - og ikke bare er noget man har med hvem som helst. Det håber jeg også din din ven er klar over, så selvom du er bange for at såre ham, tror jeg, at det er vigtigt at du fortæller ham, hvordan du har det. Hvis du fortæller ham ærligt, hvad du tænker og føler om det, er der større sandsynlighed for, at han ikke bliver sur.

Han vil måske nok først blive lidt skuffet, hvis du finder på underlige undskyldninger. Bare sig det som det er, at du gerne vil vente med sex til du har en kæreste, du er tryg ved og er blevet lidt æjdre. Hvis han bliver sur alligevel og ikke accepterer og respekterer dit valg, er det bare endnu mere tydeligt, at han ikke er den rette at have sex med. 

Husk aldrig at have sex med nogen, fordi du synes, det er svært at sige fra.

Bedste hilsner
Simone

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program