Hvad så nu?

brevkassespørgsmål

Hvad så nu?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 1 måned siden

Hej. Jeg var i sidste uge sammen med en rigtig dejlig pige - lad os kalde hende C. Vi lå og så film, og man kan sige, at jeg gav hende finger. Vores liderlighed eksploderede på et tidspunkt, og vi lå og kneppede i fire timer bagefter. Vi brugte ikke kondom, men hun tager p-piller. Ud af de fire gange jeg kom, har/havde hun mulighed for at blive gravid ved to af dem (først kom jeg i hendes fisse, derefter munden, fissen igen og til sidst en omgang analsex). Efter de fire timers sex kunne jeg simpelthen ikke holde rejsnngen mere. Mit spørgsmål er, om I har et forslag til, hvordan jeg får spurgt, om hun vil mere? Vi går i klasse sammen, så kommunikationen er ikke et problem. Det er vist i øvrigt "sevet ud", at N har kneppet C, haha. Hilsen N

Svar: 

Hej N

Det lyder til, at pigen og dig havde en hyggelig og intim aften sammen. Rigtig skønt for dig, når det er en dejlig pige, du har lyst at se mere til. Det er godt, du skriver ind til os og spørger, når du er i tvivl om, hvordan du kan spørge pigen, om hun gerne vil mere. Det kan nogen gange være rigtig svært at få spurgt én man kan lide, om personen har lyst til at ses igen. Man kan fx være bange for at blive afvist og blive ked af det. Men hvis man ikke tager chancen og spørger personen, så får man jo heller aldrig et svar.

Da du skriver, at du går i klasse med pigen, er dette en oplagt mulighed for at bruge mere tid sammen med hende. Har du mulighed for at følges med hende i skole, ville dette være en oplagt mulighed for, at have noget alenetid sammen. Så kan I få snakket sammen, og hvis du har lyst kunne du spørge hende, om hun ville finde en dag at ses i. En anden mulighed kunne være at invitere hende ud en dag efter skole. Du kan spørge, om hun har lyst til at gå en tur med dig, eller I kunne tage på cafe eller et andet hyggeligt sted, hvor I kan hygge jer sammen.

Tør du ikke at spørge pigen direkte, kan du måske skrive en sms eller en mail til hende. Du kan fx skrive, at du hyggede dig sidst I var sammen, og at du gerne vil ses igen.

Har I nogle fælles venner i klassen, kan du måske sørge for at hænge ud sammen med dem og hende. Det er altid godt bare at være ekstra sød og rar og snakke med hende, når I er sammen med jeres venner. Piger elsker, når drenge spørger ind til hvordan det går, og hvad de er interesseret i. Så dette kunne måske også være nogle ideer til, at få snakket noget mere med hende. Du skal dog respektere, hvis hun ikke har lyst til mere.

Mine tanker er, at det er vigtigt at huske på, at når man har et sekuselt forhold til en anden person, så er det ikke kun ren sex. At have sex betyder, at man følelsesmæssigt åbner op for en anden person. Derfor handler sex ikke kun om hvor mange gange man kan komme i træk, eller om hvor vildt det skal være. Sex handler i lige så høj grad om at være kærlige og passe på hinanden og blive glade, fordi man er intimt sammen med en person, man kan lide. Sex kan resultere i, at man bliver forelsket i hinanden. Derfor synes jeg, at det ville være en god ide at snakke med pigen om, hvor hendes grænser er i forhold til et sekuselt forhold. I bør blive enige om, om I kun er sammen for at have sex eller om I også har følelser for hinanden. Hvis I kun er sammen for at have sex, er det også en god ide at snakke om, hvad I gør, hvis én af jer bliver forelsket i den anden. På den måde undgår man at blive skuffe hinanden.

Angående analsex tænker jeg, at det er vigtigt, at I husker at bruge kondom. På den måde kan man nemmest undgå at sprede bakterier fra anus til skede. Derfor er det også rigtig godt, at I sluttede af med at have analsex, da bakterier fra anus ikke må komme op i pigens skede. Dette kan gøre, at hun får underlivs- eller blære-betændelse. Derudover er det altid en god ide at bruge kondom, når man ikke er i et fast forhold, selvom pigen er på p-piller. Kondom er det eneste præventionsmiddel der beskytter mod sexsygdomme. Det gør p-piller ikke. Så hvis I skal have sex igen, så husk at bruge kondom.

Jeg håber, du kan bruge mine forslag til noget og finder ud af om dig og pigen skal ses mere.
Venlig hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program