BrevkAsse og links

forumspørgsmål

BrevkAsse og links

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 12 måneder siden

Hej cyberhus Jeg kan ikke sove og så fik jeg lige en ide! Kunne det ikke være en ide at man i brevkasserne f.eks. Sexbrevkassen samlede alle f.eks onanitips i et dokument som vil dukke op lige i starten af brevkassen? Altså der hvor der nu står "hyppige spørgsmål". Nederst på siden kunne i have et link så man kunne skrive ind til jer med onanitips og så kan i opdatere dokumentet. På den måde ville det være lettere hvis man vil onanere lige at få overblik. Kunne det ikke også være en god ide at lave en side med links? Det kunne se sådan her ud: •Når de gør ondt inderst inde (overskrift) • www.etellerandet.dk - børnetelefonen •www.etellerandet.dk - selvskade online rådgivning • www.etellerandet.dk - selvskade - butterfly project God nat Mange hilsner Ole Lukkeøje

Kommentarer

God idé

756

Hej Anonym

Altid godt at bruge tiden "fornuftigt" når nu man ikke kan sove ;) , og fedt at du så lige deler dine tanker og idéer :)

Vi er faktisk gennem vores temasider i gang med at lave noget der ligner det du foreslår. På temasiderne kan du eksempelvis finde artikler og andre relevante blogs, debatter, brevkassesvar mm omkring et emne...eksempelvis Onani.

Det er ikke helt det samme som dit forslag, men tjek det ud og se om det måske alligevel kan bruges.

I forhold til links, har du også en god pointe. Men der har vi dog erfaret at det faktisk er meget stort arbejde at holde sådan en linkssamlet opdateret og relevant. Derfor har vi besluttet at bruge den som Tværs:http://www.dr.dk/tvaers/r%C3%A5dgivning har lavet, fordi de har tid og ressourcer til at sikre indholdet på deres liste. Du kan så have ret i at det kunne give god mening at få Tværs-listen lidt tydeligere frem på siden....det kigger vi nærmere på.

Kan se du har skrevet samme indlæg i brevkassen som her....men nu får du lige svaret her i debatten i stedet for i brevkassen.

Mange hilsner
Niels-Christian

744

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program