er der for stor forskel?

forumspørgsmål

er der for stor forskel?

forumspørgsmål af
xxxx
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Hej alle sammen:)
jeg er en pige på 14 år der har et problem jeg håber i kan komme med nogle meninger/ideer om!
altså jeg er gået hend og blevet forelsket i en dreng på 17, og ikke nok med det han er så også lige en af mine bedste veninders storebror:S nå okay men som i nok kan høre er det lidt af et problem! min veninde ved godt at jeg syntes han er "sød" men jeg ved ikke helt om hun ved at jeg faktisk er rigtigt forelsket i ham... og han har nok ingen ide om det for jeg prøver at opføre mig så normalt som muligt når jeg er hjemme hos hende, jeg står i en rimlig akavet situation! jeg ved ikke om jeg bare skal "give op" eller om jeg skal prøve at sende signaler om hvad jeg føler (haha jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det, men i ved vise jeg er intreserret) jeg har virkelig ingen ide om hvad han tænker om mig, for selv om han er rigtig sød er han lidt "lukket" over for folk han ikke kender så godt... jeg er virkelig forelsket i ham og tanken om at bare "give op" er ret hård, men hvis du er/var en dreng omkring 17 ville du så nogle sinde kunne komme til at lide en på 14:'( og hvis du er/var en på omkring 14 ville du så give op eller prøve at gøre noget ved det? undskyld hvis der er mange stavefejl men jeg er ret træt lige nu!
håber der er nogle der har nogle meninger/ideer!:-*

Kommentarer

hey, jeg er selv en dreng på næsten 17. Jeg vil sige at det er muligt for dig at komme sammen med ham, men det er "sværer" for dig, end hvis du fandt en dreng på din egen alder. kender selv en dreng på min alder som har en kæreste som er 14, det går helt fint for dem.

håber det hjalp :)

413

mange tak! det giver mig lidt håb:) haha

436

 Hejsa 

jeg synes det er helt fint og godt jeg er selv 16 år og går på efterskole har sex med min lærer 4-5 gange om ugen og det er der ikke noget galt i 

435

Hej Anonym

Du gør ikke noget galt, men din lærer gør noget ulovligt ved at have sex med dig. Det er ikke tilladt for lærere at have sex med elever på deres skole hvis elever er under 18 år. 

Bare lige for at på det rene hvad loven siger 

Mange hilsner
Niels-Christian

389

 Jeg synes ikke der er noget problem i det. Jeg har selv noget med en der er 19 år ældre end mig og det er ikke noget uoverkommeligt problem for nogen af os :D

375

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program