konfirmation og fornyelse

forumspørgsmål

konfirmation og fornyelse

forumspørgsmål af
bella
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej, jeg skal konfirmeres næste år og jeg skal flytte skole (fordi der kun er til 6.klasse på min skole) jeg har længe ville ændre til emo (goth, med speciel musik smag), men er bange for at det komme pludseligt (der er INGEN emo/goth eller punkere på min skole). På min nye skole kender jeg 1 emo som har et par emo venner som jeg mødte her dén ene dag. Jeg kan ikke være mig selv... Når. Jeg skal altså konfirmeres snart, og mit problem er at jeg VIL konfirmeres fordi min mormor altid har sagt at hun ville være der (og hun døde da jeg var 7.) Derfor betyder dét meget, at hun kan være med til at se det alligevel. Jeg har spekuleret på om en konfirmandt kan have sort kjole på eller om dét "viser" at man er satanist i følge kristendom. Dét ville jo være lidt mærkeligt at være emo og komme op af kirke gulvet i hvid kjole ikk ? Håber i kan hjælpe... Undskyld for en lang beskrivelse.

Kommentarer

Hej!

Jeg synes ikke der er noget problem i, som emo, at have hvis kjole på, den ene dag :)
Da jeg skulle konfirmeres, havde min daværende bedsteveninde (som også var emo/goth) hvid kjole på? Hun havde også fundet nogle handsker der gik lidt op over armen, og andre fede detaljer der viste at hun var emo... Bare i hvid.

Du kan sagtens komme i hvid kjole selvom du er emo, det er jo kun een dag skal du huske :)

457

Hej

Jeg er ikke emo, men jeg har også en anderledes tøjstil og til min konfirmation, havde jeg en hvid kjole med sorte detajler, fx sorte snorer som korset-lukning, sort tyl der stak frem under kjolen osv. Så enkelte sorte detajler er helt fint :)

430

Først: tak for svarene :-)

Til julle:
Jeg har dét også sådan "jeg er ikk emo" agtigt. Altså jeg "går ikke op" i at tøjet er fra en emo butik (én jakke fra 'the black Angel') men jeg er ret emo/følsom selvom jeg prøver at skjule det. Jeg elsker sort tøj og sort make-up, men det er ikke så tit jeg får dét på. og elsker My Chemical Romance og nightcore med The Vampire kiss!!! It's rock!!!!!!

Mine forældre HADER alt der virker til at være skummelt eller ækelt. Uanset om dét er udseende, personlighed eller rygter. De HADER punkere, emo'ere, goth's og slf. De der "gangster" agtige typer... (Er heller ikk så vild med dem selv, men vil ikke bedømme dem før jeg har snakket med dem)

Fedt at din kjole var sådan, tror dsv. At mine stenalder forældre ødelægger dét lidt, men jeg skal sgu nok få lidt sort ind i det ;-) tak for ideen!

463

Jeg synes det er forkert at være EMO og kalde sg emo. Hvorfor ikke bare sige at man er menneske og følsom istedet for at putte sig selv i en boks...

Dreng 14 år 

482

Til dreng på 14:
Du har ret, men man bliver nød til at forklare sin stil til vennerne. Jeg er begyndt min stil og min venner spørger meget ind til det. Men du har helt ret.

511

Jeg har også haft mine diskusssioner med især min mor, det er også derfor at jeg bor hos min far nu. Men prøv at forklar dine forældre mere om stilen, fortæl hvorfor du gerne vil skille dig ud og være anderledes... På et tidspunkt kan det være at de accepterer det :)

470

Tak Julie.
Mit problem er at mime forældre syntes dét kan vise at man er en billig luder og de vil ikke ha at jeg bliver betegnet som dét (villet jeg gjorde i forvejen, men det er faktisk stoppet lidt da jeg begyndte at vise min egen stil)

492

Håber I fandt ud af det og fik en god konfirmation :-)

517

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program