Høj pige i stiletter?

forumspørgsmål

Høj pige i stiletter?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej, jeg ville gerne høre jer drenges meninger om en høj pige i stiletter, bliver det for meget eller? Jeg er selv 1,74 og elsker stiletter, men det føles bare underligt at være højere end mange drenge, men alligevel synes jeg at stiletter er sexede og feminine. Hvad synes i? :) 

Kommentarer

 hej 

Jeg ved ikke om du kan bruge en piges råd til noget. Men altså jeg er nogenlunde ligeså høj som dig, og jeg havde en gang en oplevelse med en dreng, som senere fortalte til en anden dreng, at han ikke havde det så godt med at være den 'lave.'

Jeg er også til piger, og det er selvfølgelig ikke det samme, men jeg mener ikke at der er nogen grænse for hvor lav/høj man skal være for at gå med stiletter. 

JEg ville ikke have noget imod det. 

Ved ikke om du kunne brug det til noget. Men det er vel bedre end igenting. 

383

Hej, Jeg synes høje piger med stiletter er rigtig frække. Jeg har selv en kæreste på 181 cm. Jeg er selv 180 cm. Når hun tager sine 9 cm. høje stiletter på, så bliver hun rigtig høj! Hun elsker at vise sin smukke lange krop frem i et par stiletter, og for os betyder højden INGENTING! Drenge er bange for at blive domineret, og derfor kan det godt skræmme nogle drenge hvis en pige er højre end dem. Du skal helt sikkert tage dine stiletter på lige så tit du kan holde ud at gå i dem, så er jeg sikker på du nok skal finde en mand der er mand nok til at være sammen med dig!

Mange hilser Simon

Tjek http://www.onlinewonderland.dk/ vi sælger alt lige fra fest kjoler og fest toppe, til accessories der passer der til.

God mandag!

379

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program