er det normalt!?

forumspørgsmål

er det normalt!?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

haj alle:)

jeg er en pige på 14år, jeg ville bare lige høre jer om i syntes at det er normalt at jeg ikke har haft en kæreste bortset fra i de helt små klasser (1.-2.klasse) og jeg har heller ikke væert forelsket i nogle sån rigtigt. jeg føler mig rigtig meget uden for fordi der er rigtig mange af mine venner som har kæreste på, som er forelsket eller som bare snakker om hvor dejligt det er at være forelsket.

pleas hjælp mig!!

tak på forhånd, hilsen pigen:)

Kommentarer

 hej jeg fik da også først min kæreste da jeg var 14½ 

tror det er normalt og der er forskel på hvor hurtigt hvert især bliver ud vikklet

det kommer nok :)

527

Jeg synes altså ikke det er underligt ikke at have haft en kæreste når man er 14. Men jeg er sikker på det nok skal komme:-) man skal heller ikke føle sig presset til at få en kæreste bare fordi at andre har haft en. Der er faktisk ret mange der ikke har haft en "seriøs" kæreste når de er på din alder.

Hvis du ikke føler at du vil have en kæreste kan du jo ligeså godt undlade een. Men når du så føler dig klar (eller hvis du allerede gør det nu) så kan du jo prøve at tage lidt rundt til forskellige arrangementer f.eks. byfester, fester, open by night osv. Det kan jo være du er heldig! 

- Håber det hjalp;-)

 

   Line

554

Hej :-)

Det er slet ikke underligt overhovedet :-). Jeg har en veninde, som er 26 år hun har aldrig haft en kæreste. Hun lever et rigtig godt liv med hendes veninder , så det er et tegn på at man sagens kan leve uden en hehe..

Nå men jeg er selv 17 år, og jeg har kun haft en kæreste for 2-3 år siden, som holdte i 10 måneder. Efter det har jeg slet ikke været forelsket overhovedet så det er altså overhovede ikke mærkelig. det skal nok komme med forelskelse på et tidspunkt og du er jo kun 14 år :-) så du har jo meget tid. Ved godt hvor svært det er at du ikke kan tale med om det i klassen, men tag det ikke så tungt, vent til den helt rette kommer i sted for bare at få en hurtig kæreste som ikke holder... jeg lover det nok skal komme

Kram Felicia.

526

Jeg er 16 har heller aldrig haft en kæreste. Jeg tror, det er forskelligt, hvornår du møder en, der passer dig og som også kan lide dig... Jeg er selv lidt nede over aldrig at have haft et forhold siden børnehaven, hahaha men der er jo ikke noget at gøre ved det. Du møder en, når du møder en.

511

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program