Hvordan starter jeg en samtale?

forumspørgsmål

Hvordan starter jeg en samtale?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Der er den her pige som jeg lige har mødt, og jeg synes hun ser meget sød ud. Men hvordan får jeg startet en samtale med hende?.. Jeg synes altid det er det første skridt der er det sværeste, så har brug for lidt hjælp til at komme i gang.

Kommentarer

Hey An

Prøv bare at springe ud i det, måske spørge hende hvordan hendes Juleferie mon har været, eller prøv eventuelt bare at finde ud af en interesse i begge har, måske boksning? 

Håber det går rigtig godt for dig

Held og Lykke

Kristian

726

Spørg hende om hvad hun laver i fritiden, hvilken musik hun hører, hvilke film hun kan lide, hvordan hun har holdt jul/nytår... Spørgsmål får hende til at føle at du er interesseret i hende, især hvis du lytter til hendes svar og spørger mere ind til dem.

Ros er også altid godt, så fortæl hende at hun har flot hår eller synger godt eller hvad du nu synes godt om... Men lad være med at overdrive ros, så tror hun ikke på dig ;)

*Luka

692

Jo tak, jeg prøver. Der er ikke så meget andet for, end at kaste sig ud i det.

680

Hejsa.

 

som du selv siger, det er bare at springe ud i det! - Hvad har du at miste?

desuden hvis der skulle opstå pinlig tavshed kan du jo prøve at redde den med at sige hun f.eks. har en pæn bluse eller noget i den stil. jeg mener også selv at hvis man ikke kan tale med personen, er det enten fordi man er for genert eller fordi det bare ikke skal være hende.

det er bare så vigtigt at man kan snakke sammen med sin kæreste eller hvem det nu er, for ellers bliver du bare træt af i længden at du skal sidde og være 'på tæerne' for at f.eks. dumme dig. husk, hvis ikke det går så fat mod, der er andre piger end lige hende!

 

jeg syntes det er en dum idé at starte en samtale med f.eks. "Hvad er din livret?" hun vil nok syntes du er lidt klodset, men måske vil hun også syntes det er sødt, lidt akavet måske og hun vil så spørge dig om det samme. hvis du har gjort det så vil jeg sige red den med at skifte emne, ingen gider snakke med en fyr om mad.. ihvertfald ikke i flere timer. eksempel: "Hvad er din livret?" "Pasta" "Ok" "Og din?" "Pizza" "ok" - Kan du se hvad jeg mener?

du kunne evt. starte frisk med en scorereplik, mange piger syntes de er så akavet og platte at det er sjovt og et tegn på selvtillid. F.eks. "Har du en magnet på dig, får jeg føler mig tiltrukket af dig!" og hun begynder sandsynligvis at grine eller smile, ´great, nu syntes hun du er 'sjov'. så kan du jo rose hende for hendes tøj, makeup, hår, sko eller hvad der nu er sådan lidt specielt den dag. og lad ogs så sige at du er vild med fodbold, så du spørger hende fx. om hun kan lide fodbold? hvis ja, vis hende nogle tricks ligemeget om du er god eller dårlig, hun vil syntes du er sej nok at du turde vise hende dem. hvis hun derimod siger nej, kan du spørger hvad hun går til at aktiviteter. og hvis du har andre ting du er vild med kan du fortælle hende om det, eller lidt om dig selv men ikke for meget. spørg ind til hende, har hun nogen søskende? hvad kan hun godt lide at lave, og kan i lave det sammen? har i noget tilfælles? osv. hvis det går helt i død skal du måske overveje at finde en anden, for det virker som om hun ikke har lyst.. Håber du kunne bruge det til noget :) hilsen B også kaldet Lou.

844

Tak for et yderst yderst godt svar. :)

Det er halt klart noget jeg vil prøve at bruge, det lyder ikke så svært jo. ;)

888

Det forstår jeg godt, det var ogs svært at komme ind i en samtale med min kæreste i starten af vores forhold. Du kan være uoriginal? og starte med et hej, og hvordan går det?..

En god idé ville være hvis du vidste hvad Hun lavede i fritiden? Så kan du spørge hvordan det går med det? går hun for eksempel til fodbold, håndbold, basket eller andet kan du spørge hvornår hun skal spille kamp igen? Evt. spørge hende om du må komme og se på? Spørge hende hvilke musik hun hører? 

Men jeg lytter nu normalt til stemmerne i mit hoved, kan man ik få mere ud af samtalen kan man altid spørge om i kan lave noget en anden dag. Og så begynde igen med at finde på noget...,

Håber det kan bruges, Et "hej" er altid det første skridt til alle forhold. Kærester eller venner, dosen't matters, det er en start

817

Tak for svaret. :)

Jeg havde også svaret Lou, men det var efter lukker tid(!) og besked er aldrig kommet... Så siger mange tak igen. ;)

787

Hehe, jeg kender det, det er virklig nederen. har f.eks. prøvet at skrive en virklig lang roman, også kommer der self. det der "Klokken 22 sover vi" osv. og det kom aldrig frem. Pís ogs! men jeg glad for at du sætter pris på det jeg har skrevet..

Hilsen Lou

811

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program