Just Be You – Rådgivningscenterets ungetilbud

Målet med Just Be You er at støtte og hjælpe unge som dig til at turde sige fra. Som ung kan det være svært at finde ud af, hvem man er. Skolen, familien, vennerne og alle du møder på din vej, kan gøre dig i tvivl om, hvem og hvordan du skal være. Derfor er vores mål med Just Be You, at gøre dig mere opmærksom på, hvordan og hvorfor du påvirkes af de personer, du er sammen med. Vi vil hjælpe dig med at mærke efter, hvilken indflydelse de negative påvirkninger har på dit liv. Med fokus på dine positive sider og styrker, vil vi hjælpe dig til at være bedre forberedt på at tage de rigtige beslutninger, og give dig mulighed for at se dit liv på en måde der er god for dig, dit liv og din trivsel.

Ungeteamet Just Be You
Ungeteamet Just Be You er et tilbud til dig, der er mellem 15-25 år, der gerne vil have hjælp og vejledning til at nedsætte eller stoppe dit forbrug af rusmidler. Vi tilbyder råd, vejledning og behandling.

Du er meget velkommen til at kontakte Ungeteamet "Just Be You", hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt tilbuddet er noget for dig. Læs mere på vores hjemmeside: http://www.justbeyou.dk/

Du kan ringe/sms til:
Denice 21 30 29 48
Merete 20 29 72 56

eller sende en mail på jby@toender.dk

 

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program