Venner og ungdom

forumspørgsmål

Venner og ungdom

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 17 år der fylder 18 lige om lidt og jeg føler mig bare lidt ensom, jeg har 2 venner og de er virkelig gode venner men jeg ser dem næsten aldri, min ene ven bor på en efterskole og jeg ser him måske 2 gange om året hvis jeg er heldig, min anden ven bor meget langt væk og jeg snakker kun lidt med ham online og ser him måske 1 gang om måneden eller 2 gange hvis jeg er heldig, jeg har ikke gået på en skole i min by eller tæt på og den skole jeg gik lavede jeg ikke nogen venner og blev nød til at stoppe fordi der ikke var nogen på min alder og der var kun 30 - 35 elever og jeg var den ældste i 2.5 år. Jeg har nu boet I den her by i over 3 år og jeg har ikke lært nogen at kende eller mødt nogle nye personer, jeg har et arbejde men jeg er den yngste der arbejder der og der er ikke mange medarbejdere, jeg er meget glad for de 2 venner jeg har nu og de er mine meget tætte venner men jeg laver næsten intet, jeg sidder indenfor eller går udenfor lidt her og der eller går ud i byen med min mor for at handle lidt ind, jeg er bare blevet så træt af at jeg ikke har kunne finde flere venner der bor i samme by som mig og jeg føler ikke jeg har lavet meget med mit liv og vil bare gerne kunne tage til fæster eller gå ud i byen og mødes med nogle venner og komme ud mere en jeg gør nu. Jeg har boet i 2 andre byer men har ikke fået nogle nye venner siden 2014. Jeg har en fætter der er 5 år ældre en mig og han er som en storebror for mig men han bor på et studie så jeg snakker kun med ham lidt her og der. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre og sidder bare fast og vil gerne i gang med at leve livet mere.

Kommentarer

Hej. Jeg har det på samme måde, efter jeg er stoppet i folkeskolen for ca. 2 år siden har jeg næsten ikke fået ny venner på grund af den uddannelse jeg er på lige nu, jeg møder eller ser næsten ikke nogen på min alder fordi min uddannelse forgå i praktik og ikke på en skole. Og så er jeg den yngste de andre stater fra 28+. Så kender fuldt ud til det. Men jeg har det i baghovedet jeg er glad for mit fag og valget men må gå på kompromiser i livet, jeg når sikkert at få nogen nye venner på et tidspunkt punkt, men alting tager tid.

Det var svært for mig at vende mig til ikke at se nogen på min egen aldre fordi jeg er et kæmpe socialt menneske, så til tider er det hårdt men prøver at få noget positivt ud af det.

Hilsen Søren 17 år snart 18.

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program