spørgsmål til drengene

forumspørgsmål

spørgsmål til drengene

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Hej jeg er en pige på 15år.  

Jeg har et spørgsmål til jer drenge?  Når i kigger på en pige, kigger i så på om hun har store eller små lår.Jeg sys selv  har selv store lår, og jeg føler mig pinlig med at have så store lår.

Er det noget i kigger på når i bedømmder en pigen??   hilsen den pinlige :) 

Kommentarer

 nej jeg gør ikke:)

512

hej pige på 15 år

jeg er en dreng på 16.

 

men jeg synes selv at lår ikke skal være små tændstikker, men heller ikke fede, lidt muskler må der gerne være, men de skal ikke være store. det samme gælder med arme, der må godt være lidt muskler, men ikke tydelige/store muskler :)

når jeg kigger på en pige kigger jeg selvfølgelig, på hendes ansigt, men jeg ligger stor vægt på en piges personlighed, f.eks:
 

hvis jeg skal vælge mellem en pige som er ekstremt lækker, men er en bitch eller en pige som er normalt pæn, men sød, vælger jeg den søde.

efter det tager jeg et kig på brysterne, og jeg er sådan set ligeglad med om det er en B, C eller D skål, forskellige størrelser passer til forskellige piger.

så kigger jeg på røven, den synes jeg skal være i orden (har ikke lyst til analsex) men jeg kan godt lide en god røv :)

håber det hjalp dig

 

lige et par spørgsmål til dig:

jeg vil gerne vide, hvad du definere som store lår/hvor store dine er.

og så vil jeg gerne vide hvor høj du er :)

 

- Emil

551

det er f.eks når jeg sætter mig på en stole det første jeg ser når jeg kigge ned det er mine lår det er ligesom om flyder ud hvis man sige det på den måde men når jeg kigger på mine veninder, de har små lår os selvom nogle af dem er strørrer end mig ps er 1.70 høj undskyld hvis der er nogle stavefejl

516

det er helt normalt at lår bliver større når man sidder på en stol/flad overflade, da ens lår er runde.

her er et lille eksempel som måske kan hjælpe til at forstå hvorfor det sker:

hvis du har en cylinder af papir og trykker på siden bliver den ovalformet = den bliver bredere på det ene led men smallere på det andet, det samme sker med dine lår.

også skal du også huske på at alle er forskellige, nogle piger er høje og meget slanke andre er lidt mindre og knap så slanke, og andre er noget helt tredje :)

håber det hjalp

 

- Emil

471

Store patter man skal kunne se hendes camelthoe

529

Er ligeglad med størrelsen af lår. Bare pigen er sød? Og hvis man har følelser for hende, skal det jo ikke være størrelsen på lårene?

454

hej jeg er en pige på 14 år. og jeg synes at jeg har store lår. men mine venner siger at det er muskler, og at de ikke er store. (jeg går til håndbold) men jeg er virkelig bange for at have for store lår og så når jeg bliver ældre. jeg er også bange for at være tyk.
jeg er 1,64 og jeg vejer 50 kg. det er ikke så meget. og jeg er ikke tyk. man kan se min mave er flad. ja. men please hjælp!:D
hilsen Signe

483

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program