spørge hende ud

forumspørgsmål

spørge hende ud

forumspørgsmål af
Mathias
Oprettet 7 år 9 måneder siden

Hej alle!
jeg er en dreng på 16 år, og jeg har nu - i to uger - gået i klasse med denne her skønne pige, Anne. jeg kan vildt godt lide hende, men jeg ved bare ikke om det er gensidigt. vi har skrevet en lille smule over Facebook, men det er ikke ret meget. vi snakker en lille smule i skolen, hun smiler altid sødt/pænt, når vi får øjenkontakt, og så har hun det meget med at grine/fnise, når jeg kigger i længere tid. Hun er den generte type (Det er jeg også :-P), så hun siger ikke så meget.
vi har de obligatoriske fag sammen, og så er vi på det samme linjefag, som vi har hver tirsdag(Til de af jer, som ikke ved hvad det er, er det lige som "fagdag")
Jeg har prøvet at kigge efter alt det der kropssprog, som de kloge hoveder siger at en kvinde vil sende, hvis hun er interesseret (bl.a. smile pænt [IKKE et "falsk" smil], rette på håret, røre sig ved brystkassen), hun har - på et tidspunkt, hvor vi stod overfor hinanden og snakkede sammen - rørt sig kløet sig på brystkassen, men jeg ved ikke om det bare var tilfældigt, men hun smiler altid til mig. har også lagt mærke til at hun ofte kigger hen mod mig i timerne, og når jeg så kigger op, kigger hun som regel væk.
Hun er oftest sammen med sine veninder, så jeg tør ikke rigtigt at gå hen og spørge hende ud, da jeg er skrækslagen for at blive afvist, og så især lige foran hendes veninder og evt. resten af klassen.
Men så til spørgsmålene: hvordan skal jeg spørge hende ud, hvor skal jeg spørge hende ud, og hvordan ved jeg at hun også er interesseret?

på forhånd tak - fra en smaskforelsket dreng!

1010

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program