Sex lyst/forhold

forumspørgsmål

Sex lyst/forhold

forumspørgsmål af
E
16 år
Oprettet 2 uger 2 dage siden

Hej jeg er en pige på 16 år og er i forhold med en på 19. Vi har været sammen i godt 7 måneder nu, og jeg elsker ham rigtig meget hvilket også er gengældt. 
Mig og min kæreste har sex højst 2 gange Om dagen hvis han ikke har en udløsning. Ellers har vi sex tit og ofte når vi er sammen over flere dage, vi bor nærmest hos hinanden i hverdagen samt weekenden, så vi er rigtig tætte.

men efterhånden føler jeg at han synes det er blevet kedeligt når vi har sex, vi laver kun en stilling og jeg føler han mere har sex "oppe i mig" end at vi har sex "sammen" hvis det giver mening. Og han har åbenbart svært ved at komme fordi jeg ikke er stram nok, siger han, så han foretrækker den analt, hvilket jeg ikke har lyst til, men jeg gør det for hans skyld. Jeg føler han keder sig og han ikke vil have sex med mig, med mindre det er anal sex, fordi så er det rarest for ham.

det er jeg meget ked af, jeg ved ikke hvad der er mærkeligt og rigtigt længere, da mig og min kæreste aldrig har intimt kontakt ansigt til ansigt under sex og vi kysser aldrig intimt/snaver. Jeg føler det er forkert vi ikke gør det. 

har prøvet at forklar ham det men vi har ikke fået så meget ud af det. Ved nu ikke helt hvad jeg skal gøre..

 

Kommentarer

Jeg er også 16. Der ikke noget forkert i at få den i numsen, det gør jeg da også engang imellem. Men sys det er forkert at I aldrig har sex face to face for det har man brug for. Kys og kærtegn og intimitet er nødvendigt i et forhold og det synes jeg du skal sige helt klart til ham. Derfor kan han jo sagtens få dig i røven engang imellem hvor du har ryggen til ham, men du har også krav på kys og kærtegn.Vil han ikke det synes jeg du skal droppe ham. Har du prøvet at ride ham? Der kan du bøje dig ned og kysse ham.

Nej, der er ikke noget forkert at få pikken i røvhullet, men det ER FORKERT hvis hun ikke har lyst. 

du skal ikke gøre noget som du ikke har lyst til også selvom det er for at tilfredstille din kæreste, hvis du ikke har lyst så har du ikke lyst og så skal du ikke gøre det. gør han overhovedet noget for at tilfredstille dig? han vil ikke have intimt kontakt og kysse som du har lyst til. han lyder mega underlig og fjern at være sammen med.. desuden er det jo også en god ting at en pige ikke er stram, for det betyder jo at hun er tryg og virkelig har lyst til at han skal komme ind i hende. ved han det, hvis ikke så fortæl ham det.

tag en snak med ham igen. fortæl ham det gør dig ked af det og det altså ikke kun handler om ham men også dig. det handler ikke kun om han keder sig eller om det er rart for ham men for jer begge to. og så kan I også tale om andre stillinger.

altså vil bare lige sige at mig og min kæreste har haft lidt samme problem. i starten ville han kun tage mig bagfra, fordi han var usikker på sig selv og så jeg ikke kunne se ham. måske har han det også på samme måde?

Jeg synes virkelig de andre svar er super gode, så det støtter jeg også. Du skal aldrig have sex uden du har lyst og sex er noget man gør sammen.  Jeg får faktisk helt ondt i maven af at læse dit spørgsmål og har mest af alt lyst til du bare slår op med ham fordi jeg tror at når du bliver ældre så indser du,  at han var rigtig dårlig for dig. Hvis du vil forstsætte med at være kærester med ham og  har mod på at tale med ham om det, så tror jeg han skal begynde at øve sig i at onanere på en mere skånsom måde. min kæreste har også svært ved at få orgasme og han har fundet ud af at det blandt andet er fordi han har vænnet sig til at presse for hårdt med hånden når han onanerer. Din kæreste er jo gammel nok til at købe sexlegetøj så jeg synes han skal prøve at købe et onani-æg fra tenga fordi den er nem at gemme væk og kan hjælpe en med at øve sig at onanere med noget som føles mere som en rigtig skede. 

Held og lykke i fremtiden. husk at du er perfekt som du er og du fortjener aldrig at føle dig brugt. 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program