sex

forumspørgsmål

sex

forumspørgsmål af
Sofie
13 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Jeg er en pige på 13 der hedder Sofie og jeg kan ikke knalde fordi min fisse er alt for stram så nu giver jeg kun Blowjobs hvordan gør jeg sådan at min fisse ikke stram mere

Kommentarer

Det er højst sandsynligt fordi du spænder i musklerne. Find en du er tryk ved og så få peronen til at hjælpe dig med at slappe af. Der kan også være andre årsdager. hvis din tissekone klør meget eller gør ondt til hverdag også når du ikke hae sex, så tag til lægen.

128

Hej med dig. Jeg er 16. Efter min mening er du måske lige et års tid for ung til indtrængning. Brug tiden på at lære din krop rigtig godt at kende og bliv tryg ved den. Som M 20 år skriver er det det fordi du spænder forneden at du føles stram. Først og fremmest skal du lære din egen skede at kende. Øv dig i at slappe af, få styr på din vejrtrækning, find de gode steder på din krop. Når du er helt afslappet og tændt bliver du våd og åben og så kan du få indføring i hullet. Brug også tiden på at lære din partner om din krop, bliv tryg ved ham. Begynd langsomt og så på et tidspunkt mærker du du er klar til indføring. Held og lykke med det.

118

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program