Selvmordstanker

forumspørgsmål

Selvmordstanker

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Hej brevkasse

Jeg har haft selvmordtanker i snart 5 år. Og jeg har været for tæt på at begå selvmord flere gange. Så jeg har være indlagt på psykiatrien inde i H. Og der efter blev jeg udredt på S, og har fået to diagnoser. Jeg får hjælp og medicin, men det er bare begyndt at blive for meget igen. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Har heller ikke rigtig styr på noget. Hvad kan jeg gøre? Eller skal vente på den hjælp? Det er bare svært når det ikke er mere end 4 dage siden man prøvede at tage sit eget liv...

Kommentarer

Kære du 

Du har det rigtig svært lige nu og så er det godt at du skriver. Husk at der sidder rådgivere klar til at lytte i vores chatrådgivning. I morgen er der åben fra 13-16 og igen 18-21. Hvis du har brug for at tale med nogen lige nu, så kan du ringe til Livslinien lige nu på 70 201 201. Der sidder frivillige rådgivere kl 11-05 hver dag. 

Selv om det kan virke som om at tingene ikke kan blive bedre, så kan lykkes. Det har vi set så mange gange her i Cyberhus. Tal med dem der hjælper dig nu. Brug os og brug Livslinien. Du kan få det bedre igen. 

Gode tanker fra Cyberhus

 

 

116

Jeg kan se du har skrevet hej brevkasse, men, at du har lagt det op i ung til ung forumspørgsmål, var det mening, at du vil skrive til brevkassen? 

Du har det rigtig svært og du skrive at du har forsøgt, at tage dit eget liv. Jeg  synes du skal have noget hjælp med det samme. fortæl dine forældre eller en anden person, som du er tryg ved, at du har brug for hjælp nu. Måske du har brug for, at blive indlagt igen og få den hjælp som du har brug for og fortjener, så du kan få det bedre. 

115

Du er nødt til at fortælle dem der hjælper at du får det værre igen. Når de ved det kan de hjælpe dig. Nogen gange går det tilbage selvom man får hjælp men du må ikke give op. Fortæl dem hvordan du har det lige nu. Det skal nok blive godt igen det er jeg sikker på. 

98

Hej anonym

Det lyder som om det er rigtig svært og hårdt lige nu, så jeg støtter de to andre svar du har fået!

Fortæl nogen hvordan du har det, også selvom det nogle gange kan være svært at tale om. 

Du lyder som en rar person, der bare har brug for lidt kærlighed og hjælp, så du kan komme videre. Det ville være synd hvis du var væk! Fordi selvom det er super hårdt og uoverskueligt lige nu, så skal det nok blive bedre! Om 2 år, 10 år, et par måneder.... Ingen ved, så du skal have noget hjælp! Og hold ud! For en dag, så kan du kigge tilbage og se hvor stærk du er blevet.

Undskyld hvis jeg lyder lidt dum eller noget

- Eco"

 

 

79

hey, det hjalp mig rigtigt meget med en privat psykolog/rådgiver, jeg er selv 15 og har haft det på præcis samme måde som dig :/ hvis du føler du ka overskue det skal du søge en privat psykolog <3

74

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program