Nøgensover?

forumspørgsmål

Nøgensover?

forumspørgsmål af
Mick
14 år
Oprettet 2 uger 5 dage siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 14 år, og jeg kunne godt tænke mig at sove helt nøgen. Tænker det kunne være rigtig dejligt og frit. Men jeg er ved ikke rigtig, om det er normalt. Jeg er også lidt nervøs for, hvis mine forældre opdagede det. Hvad synes I om det? Gør I det selv, eller kender I nogen, der gør det? Hvis I gør det, ved jeres forældre det så godt? Og har I snakket med nogen om det?

Kh. Mick

Kommentarer

Jeg er enig i at det superdejligt at sove nøgen. Jeg gør det desværre ikke derhjemme for min dør kan ikke låses og jeg vil ikke risikere at mine forældre eller min storebror skulle komme til at se min skede hvis nu de kom ind for at vække mig mig eller noget og dynen måske var gledet til side. Så det tør jeg ikke. så jeg har kun gjort det enkelte gange derhejemme hvis jeg har været alene hjemme. Men jeg har en god veninde og hendes dør kan låses. Så vi sover gerne nøgne sammen hvis vi har en soveaftale hos hende. Det er nice!

13

Jeg har valgt at være åben om det overfor mine forældre og lillesøster. Jeg har sovet nøgen i ca et år nu og har fundet ud af det er det rigtige for mig. Så jeg har snakket med min familie om det da min dør ikke kan låses og vi er så enige om at de ikke kommer ind om morgnen for at vække mig eller noget, jeg skal selv stå op. Det ville være akavet for både dem og mig hvis de så mig nøgen så jeg synes det er en god aftale. Det er godt at ha rene linjer med ens forældre og søskende tænker jeg.

13

Det er fuldstændig normalt! Jeg og mange andre sover også nøgen, så det skal du ikke være bekymret for (:

Hej

Jeg tror, at mange drenge bliver nøgensovere i løbet af teenageårene. Jeg er selv 15 år, og har været fast nøgensover i ca to år nu. Indtil jeg var 12 sov jeg med nattøj, men så begyndte jeg bare at sove i underbukser og så en dag smed jeg også dem. Jeg synes bare, at det føles utroligt behageligt og frit at ligge helt fuldstændig splitterravende nøgen. Min mor opdagede det for noget tid siden, da hun kom ind for at vække mig, da jeg havde sovet over mig, og så kunne hun se, at mine underbukser lå på gulvet ved siden af sengen. Senere spurgte hun mig, om jeg nu sov helt uden tøj på, og så sagde jeg, at jeg bare synes, at det føles meget mere behageligt at ligge helt fuldstændig bar end at have tøj på. Hun sagde, det var OK, og at hun nok i fremtiden skulle huske at banke på, inden hun kommer ind på mit værelse om morgen. Hun har også sagt til min søster, at hun skal gøre det samme, fordi jeg nu sover helt splitterravende nøgen.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program