Mistet følelsen for kæresten??

forumspørgsmål

Mistet følelsen for kæresten??

forumspørgsmål af
forvirret pige
14 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Hejsaaa.

så øhm jeg er en 14 årig pige (snart 15 men fuck det). jeg har en kæreste og vi har snart været sammen i 6 måneder. vi gik på samme skole og begyndte og skrive sammen (han går en årgang over mig). vi valgte så og være sammen en dag. efter 3 gange vi var sammen spurgte han mig om kæreste, jeg sagde selvfølgelig ja. da jeg godt kunne mærke jeg virkelig kunne lide ham. vi plejede at være sammen hver tirsdag, da det var der jeg kunne. 

nu springer vi lidt frem til nu...

i noget tid fik jeg ikke sommerfugle i maven når vi er sammen. men jeg elsker ham virkelig højt. vi var begge på ferie i 2 uger, og der savnede jeg ham helt vildt. vi var sammen dagen efter vi kom hjem fra ferie, og der fik jeg sommerfugle. jeg ved ikke om det er fordi vi er for meget sammen? 

vi var MEGET sammen da han havde læseferie. men er bange for at have mistet følelser for ham. selvom jeg er skide ung og egentlig burde leve livet, så har jeg en fornemmelse af at det er ham. vores forhold er specielt... men jeg plejer at gå til rigtig mange fester og kysse med mange. folk troede jeg ville være ham utro, og der mange der giver konsekvenser med at jeg skal snave nogle eller noget. der har også været 3 drenge der flirtede med mig i ferien. har afvist alle og har ikke et split sekund tænkt på at være ham utro. elsker ham utroligt højt. 

er det bare en fase jeg er i? skal vi stoppe med at ses i lidt tid?

 

Kommentarer

Hej jeg er 12 år. Og jeg får altid orgasmer når jeg cykler

148

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program