Min roomie

forumspørgsmål

Min roomie

forumspørgsmål af
emilie
15 år
Oprettet 4 år 5 måneder siden

Hej med jer.

Hej jeg bor på værelse med 4 andre på min efterskole. En af dem har ikke så mange venner og er lidt speciel og anderledes. Hun er lidt en joke for mange på efterskolen og der er ike så mange der kan lide hende. Mine 3 andre roomies er ikke så søde mod hende, de afbryder hende og ruller øjne af hende og ignorrer hende. Jeg prøver at være sød mod hende, men ikke så'en "falsk bedsteven". Hun tror så at vi er virkelig gode venner. Hun følger efter mig og er virkelig påtrægene, både fysik og når vi snakker. Jeg hader hende ikke, men ville heller ikke være venner med hende, da jeg synes hun er irreterende og påtrængende. Hun er virkelig bestemmene. Når vi laver gruppearbejde vil hun lave det hele. 

Det er også virkelig syndt for hende, da hun fortæller om at hun aldrig har haft en ven og at hendes hest er den eneste der er hendes ven. Hun er blevet mobbet ret meget. Hendes far fik en blodprop i hjenen, men burde være okay. Det var ret hårdt for hende. Der er ikke så mange der vil snakke med hende, hvilket for hende endnu mere til at klistre til mig. 

Hvad skal jeg gøre? Vil ikke såre hende, men vil ikke være hendes ven.

 

PS. skal skifte værelse om 2 uger, men vi går i klasse sammen og vi skal gå på skole sammen resten af tiden, så det vil nok stadig fortsætte.

468

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program