Kan hun lide mig?

forumspørgsmål

Kan hun lide mig?

forumspørgsmål af
Anonym
21 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Jeg har brug for lidt hjælp! For et par måneder siden, blev der ansat en ny pige på min arbejdsplads. De første par uger snakkede vi ikke rigtigt sammen, nok mest fordi hun er, eller rettere sagt var, rigtig generet. Men efter noget tid begyndte vi at snakke mere sammen, altså bare på normal basis, rent og skær venlighed. Jeg har en meget dårlig humor, og kommer tit med mange "kække" eller "dum-smarte" kommentarer, hvilket fik hende til at åbne sig mere op, og svare lidt igen af samme skuffe.

Så altså ind til videre snakker vi, og har det sjovt sammen.

Når vi får øjenkontakt, så holder vi den og smiler begge to. Det kan selvfølgelig godt være, at det bare er mig som lægger mere i det, end der rent faktisk er. På et tidspunkt skulle hun i kontakt med vores chef, så hun skriver til mig og spørger om jeg har hans nummer, selvom jeg ved at de har skrevet sammen før, både over sms og over Messengers. Så skriver hun til mig, for at komme i kontakt med mig?

Det er nu mest når vi er på arbejde, at vi snakker sammen. Når vi skriver sammen, er det som regel arbejds relateret.

Hun har allerede sagt op, og stopper den 27 den her måned. Hun siger hun stopper på grund af personlige ting. Så jeg ved ikke rigtig hvad jeg nu skal gøre. Jeg vil virkelig ikke skrive en lang besked til hende, for så at blive afvist, fordi jeg lægger for meget i det her. Hvordan kan jeg finde ud af om hun har det på samme måde, uden at virke alt for direkte?

363

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program