Kæreste

forumspørgsmål

Kæreste

forumspørgsmål af
Anonym pige
12 år
Oprettet 9 måneder 4 uger siden

Hej er en pige på 12 som lige har fået en kæreste. Han er cirka et halvt år ældre en mig. Han er rigtig sød og elsker ham rigtig højt. Det er så bare sådan at næste gang vi ses har vi aftalt at vi skal have vores første kys. Vi føler os begge klar men jeg er stadig lidt nervøs for har jo aldrig prøvet det før. Jeg ved ik rigtig hvordan jeg skal gøre. Nogle der har nogle råd til at man får et godt første kys. Hilsen anonym pige på 12 år

Kommentarer

Jeg tænker i lægger for meget i det. At aftale at man skal kysse, og det ikke kommer naturligt virker meget opsat og kan derfor skabe stort pres på at præstere. Siden I kun er 12 år betyder det heller ikke så meget. I er børn der fjoller rundt, og da jeg selv var yngre gjorde jeg det på samme måde.

Et kys kan bare være en hurtig og lille ting som når du kysser din hånd, en kind eller andet. Men det er selvfølgelig okay at være nervøs men prøv så vidt mulig at slappe af i det 😁😁

Held og lykke med at kysse ham

27

Tak

26

Du skal ikke tænke så meget over det selv om det lyder hyggeligt, jeg vil nok tage hans hånd og holde ham i hånden lidt og kikke på ham og smile også føre du din mund over til ham også giver du ham et kys også kan I ikke lade være også tænker jeg i forsætter. Har I gjort det eller hvornår skal det være ?

26

Jeg synes nu det er en god ide at tænke over det på forhånd. Det gjorde jeg selv og jeg øvede med en veninde fordi jeg også var nervøs for ikke at gøre det rigtigt. Det er vigtigt at holde hovedet lidt på skrå og den anden retning end drengen, ellrs støder næserne sammen. Så skal i bare lade læberne mødes, skil dem gerne lidt. Måske kommer tungen i spil, måske ikke, det må i se ad. Derfra går det af sig selv. God fornøjelse.

26

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program