Ikke tilfreds med mig selv..

forumspørgsmål

Ikke tilfreds med mig selv..

forumspørgsmål af
Den fortabte..
15 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Jamen. Ehm. Halløj. 
så her for tiden, har jeg virkelig bare ikke haft det særligt godt. Overhovedet. Har lidt den ubeskrivelige følelse af tomhed. Jeg har mange mennesker omkring mig, men på den anden side er der virkelig også tomt indeni. Vil gerne virke glad, men de eneste der kommer ud er et falsk smil og falsk grin. Føler ikke jeg har haft følelsen af lykke i rigtig lang tid nu. føler ikke rigtigt at jeg har nogen at snakke med som virkelig vil forstå mig. enten så kan de ikke tage ting seriøst, eller misforstår de ting, eller så er de ligeglade og siger, at det er det rene pjat jeg kommer med. Har haft meget tanken om at begå selvmord. Da jeg bare ikke føler den lykke som jeg plejer. men vil så gerne have det godt, men ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre..

Hvad synes i jeg skal gøre? 

Kommentarer

Hej :-)

Ked af at høre at du har det så dårligt. Det er ikke rart at have det så skidt uden at man føler der er nogen der tager det seriøst. Selvfølgelig er dine følelser ikke pjat og jeg håber virkelig du kan sætte dig ned med menneskerne omkring dig og få dem til at forstå hvordan du virkelig har det og at de er nødt til at tage det seriøst.

Jeg vil også gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive her:-)

Knus

69

Kunne være en stor hjælp, mange tak! :)

41

Hvor er det trist at høre, du har det så skidt. 

Jeg vil gerne hjælpe, men først bliver jeg lige nød til at sige noget: du må ikke begå selvmord. "Det siger alle, og det hun siger, er ikke noget specielt." Ja, alle siger du ikke skal begå selvmord, men seriøst.

Jeg har selv været dernede. Jeg er stadig dernede. Jeg kommer til at være dernede i lang tid. Og det er ikke fedt, så jeg forstår dig godt. Jeg har været så tæt på at begå selvmord. Jeg har haft et reb klar til det. Et sted, hovr jeg ville gøre det. Alting har været planlagt, men man bliver nødt til lige at tænke en ekstra gang. Det gælder også alt muligt andet. Selvskade, for eksempel. 

Det er ikke rart, når folk ikke tager en seriøst. Du kan jo prøve at bruge den metode jeg normalt bruger når jeg taler om følelser: du kan sige: "jeg kender en person der..." På den måde, kan du forklare helt ned i detaljer uden at fortælle at det er dig der har det sådan.

Og som Gabriel siger, så er dine følelser ikke pjat! Sådan noget skal folk ikke sige, FORDI det jo GØR ondt, at have det sådan. Sig fra, sig nej, sig stop, når folk går dig på. Fordi dine følelser kommer først.

74

det er jeg super ked af at høre 

jeg tror det er en tid de fleste unge går igenem og selv om det kan føles svært så er der altid en vej ud prøv at snakke med en qsygolog der måske kan hjælpe dig igennem det eller bare en tæt ven du ved du kan stole på

61

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program