I miss him

forumspørgsmål

I miss him

forumspørgsmål af
13 årig
13 år
Oprettet 11 måneder 2 uger siden

Hej alle sammen 

Jeg har skrevet herind før hvor jeg fik en god hjælp så nu prøver jeg igen...... 

Altså jeg havde en kæreste i 5 år..... Vi blev kærester i 0.kl. Men det var ikke så særiøst.... Senere var det mere et rigtigt forhold..... Men så slog han op..... Nu er vi gode venner.... Men jeg elsker ham stadig... Jeg har fortalt ham det men det er ikke så meget han siger..... Og her forleden dag fik vi af vide at han ville få ud af klassen og vi nok ikke kommer til at se så meget til ham mere..... Det gjorde mig så ked af det da jeg er bange for at miste kontakten.... Jeg er i forvejen ret stresset.... På grund af veninder... Lektier... Og hospitals ting..... Det er bare ret svært 

Nogle der måske kan hjælpe

Knus fra mig...... 

Kommentarer

hej jeg kan virkelig godt forstå dig og prøver noget ligne jeg syntes du skal snakke med ham om det og sige hvad du virkelig føler selvom at du måske syntes det er svært og sig at det du er bange for at miste kontakten og ellers snak med en anden om det.

Jeg ved at du nok skal klare det det ved jeg jeg har det også virkelig svært og ved ingen gang om du kan bruge det her til noget er også ret forvirret og ked lige nu så ved hvordan du har.

hilsen mig ps håber du finder ud af det:);)

41

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program