Hvorfor har min lillebror en længere penis end mig

forumspørgsmål

Hvorfor har min lillebror en længere penis end mig

forumspørgsmål af
Felix
14 år
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Nu har jeg i lang tid gået og spekuleret i lang tid over hvordan det kan være at min lillebror har en penis som er længere end min. Min lillebror er 11 år og jeg er 14 år. Det går mig virkelig på for jeg er trods alt den ældste så derfor burde jeg vel også have den længste. Kan i hjælpe mig for det går mig virkelig på. Venlig hilsen den 14 årige dreng.

Kommentarer

Nu ved jeg ikke om i har sammenlignet i stiv tilstand for det kan godt snyde med slap tilstand. Jeg har set pikke se ret små ud men blive væsenlig større når de blir stive. Men du skal iøvrigt ikke være bekymtet. Størrelsen betyder ikk det helt store for piger når det altså kommer til det. Det er meget vigtiger hvordan du bruger den. Og din pik kan nå at vokse flere år endnu.

41

Jeg har selv altid sammenlignet med mig andre og hvordan de så ud i omklædningen med deres pik størrelser og igennem hele min folkeskoletid syntes jeg også min var den mindst. Fandt så ud af årene senere da jeg blev 16-17 år at jeg blot var kommet sent i puberteten sammenlignet med andre. Nu har jeg nok en af de største pikke i klassen hvis ikke den største. Så alt kan ske, bare rolig. Held og Lykke med det hele

30

Jeg er enig med anonyn pige på 15, godt sagt.

44

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program