Hvor stramme synes I drenge piger skal være

forumspørgsmål

Hvor stramme synes I drenge piger skal være

forumspørgsmål af
Mille
14 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej!

Jeg har gået og bekymret mig om jeg er stram nok til når jeg en gang skal have sex med min kæreste.

Så mit spørgsmål er hvor stramme synes i piger skal være for at det bliver god sex for jer?

Tak for hjælpen på forhånd

Kommentarer

Synes endelig bare at det skal kunne føles varmt og dejligt der oppe så det fint. Har ikke prøvet det selv men ifølge mine karmarater ønsker de det sådan.

44

Hvis en dreng synes en pige er for slap så er det faktisk ham som onanerer forkert og presser for hårdt med hånden. 

53

Set fra et biologisk punkt, har drengen ikke rigtig så meget at have skulle have sagt. Det jeg mener med det, er at piger bliver mere og mere slappe, jo mere de er turned on. Så i princippet kan du jo bare prøve at stoppe dig selv i at blive turned on, hvis du gerne vil virke stram, men handler sex ikke primært om, at det skal være behageligt for begge parter? Anyways, gør med den info, som du lyster :)

55

Du skal slet ikke være bekymret. Drenge går slet ikke så meget op i stramhed, vi skal nok komme alligevel. Det vigtigste er at du er sød, smilende og naturlig, så skal det nok gå. Din kæreste vil garanteret synes at din skede er lun og våd og elske at være inde i den, så du skal overhovedet ikke bekymre dig.

53

Tror heller ikk du behøves og være bekymret. Jeg er selv 14 og var megabekymret for at jeg ikke var stram nok for synes der var vild meget plads forneden. Men nu har jeg fået en kæreste og der slet ingen problemer. Det er kun rart at han har let ved at komme ind og han kan sagtens komme i mig. Det er der vigtigt for drengen tror jeg er at du ikke bare ligger passiv men følger med i hans bevægelser når han støder. Altså at at du virkelig er aktiv med underlivet. Det har jeg lært nu og det er virklig nice. Held og lykke med det.

49

Jeg har ikke selv prøvet det men læste engang i en brevkasse at man selv kan lave nogen øvelser med underlivet for at stramme op. Altså finde et eller andet på størrelse med en penis, en hårbørste, et lys, en gulerod eller andet og stikke det op i hulltet og så øve sig i at stramme op og knibe sammen om det. Altså har ikke lige prøvet det selv så ved ikke ikke præcis hvordan man gør men det var hvad en eller anden ekspert skrev. Held og lykke med det.

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program