Han røte min pik

forumspørgsmål

Han røte min pik

forumspørgsmål af
Mig
14 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

Mine forældre de var væk hele weekenden og jeg fik lov til at få en ven på besøg og som overnatning, min lille bro han var hos en af hans venner og overnatte der men så begyndte mig og min ven at gå op på mit værelse, vi begyndte at sætte hand pc op, vi begyndte så at spille, det gjore vi til kl var 00:02 og så ville vi se en film.

Vi så filmen og det var en lift fræk film man kunne så se på hans bukser at han begynder at få stiv pik, vær gang der kom noget seksuelt og frækt. 

Han begyndt så at snig sigen hånd hend til min hånd og hend over mit lår og mod min pik, han begyndte så at røre ved den uden på bukserne, jeg begyndte så at rør ved hans pik uden på hans bukser, han sage så kom vi smider vores tøj, vi begyndte så at smide vores tøj, så lå vi så mit nøgne i min seng, han begyndt så at give mig et handjob og jeg gjore det samme, han begyndte så også at kyse mig. Bage efter lage han sig i mellem mine ben og sute min pik af, han sætte sig ved siden af mig gen og vi spilde den af igen, det gjore  vi i et par timmer og lage os til at sove, han kunne ikke lade være med at rør ved min pik, han syntes det var dejligt at rør ved en dejlig lang og tynd pik. For hans pik er lidt halv kort tyk 

Og efter vi har gjort det her så har vi tit tage hjem til ham og gokker den af på hinanden. 

Kommentarer

Hvis I kan lide hinanden skal I endelig blive ved

216

Ville ønske det var mig!

164

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program