Forstår ikke min drøm

forumspørgsmål

Forstår ikke min drøm

forumspørgsmål af
Mille
15 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Hej jeg er en pige som er på en måde og på en ikke forelsket i en mega sød fyr. Det værste er bare at jeg ikke tør sige det til ham, for han har sagt at forelskelse ender altid dårligt og jeg er også i tvivl om han kan lide mig mere som én ven, vi har kendt hinanden et halvt år og for en måned siden begyndte han at kramme mig hver gang vi så hinanden bonus han er en fremragende krammer, jeg synes også bare vi passer godt sammen.

Men altså i nat drømte jeg at hans far lige var død og at jeg var hans kæreste og da han fik at vide at hans far lige var død sad jeg lige ved siden af og det første han gjorde var at putte sig ind til mig for at få trøst jeg trøstede ham selvfølgelig og nussede ham.

Men jeg forstår bare ikke hvorfor jeg for den drøm og hvorfor den lige handler om det
Håber I kan hjælpe mig.

Tak for hjælpen på forhånd

Kommentarer

Når du er vågen har du en hel masse tanker og når du sover bearbejder din hjerne de tanker. Hjernen er helt speciel og vi kan ikke med sikkerhed vide helt præcist hvordan den fungere. Men jeg vil prøve at fortolke det så godt jeg kan.

Dig som var hans kæreste, kan jo helt sikkert være din underbevidstheds trang til at være sammen med ham og det med at hans far var død, kunne være din hjernes undskyldning for at komme tættere på ham og være der for ham, når han har brug for det mest.

31

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program