Forelskelse.

forumspørgsmål

Forelskelse.

forumspørgsmål af
lime
Oprettet 8 år 8 måneder siden

 Hej,

Jeg er en pige på 15 år.

For ca. et halvt år siden mødte jeg en dreng. jeg tænke ikke videre over ham før han skrev til mig en måned efter. Vi skrev sammen i lang tid og han var rigtig sød. Vores samtale sluttede med en masse en hjerter og han gav mig sit telegon nummer og bedte mig ringe næste dag. efter det skrev sammen ca. 4 gange om ugen og mange af gangene var med hjerter osv. jeg tog det som en flirt og at vi havde noget kørende, men det var åbenbart forkert. Fordi efter at vi havde snakket i telefon lovede han mig at komme hen til mig og sige hej næste dag(han går en klasse over mig). dette gjorde han ikke og de følgende gange han lovede noget i retning af det holdte han det heller ikke. det blev jeg lidt irriteret over og spurgte næste dag indtil hvorfor han ignorerede mig så meget. han sagde totalt afvisende at han ikke havde tid pga. at han jo også han venner osv. dagen efter skrev han til mig igen og lavede hjerter og det hele igen. Næste dag igen kom en af mine veninder fra hans klasse hen og sagde at han havde gjort grin med mig i klassen og sagt at jeg stalkede ham og at han da ikke gad at have noget at gøre med en som var yngre end ham selv. da jeg så spurgte ham indtil om det var rigtigt at hann synes at jeg stalkede ham, sagde han at ja det synes han. jeg sagde så til ham at det da var ham som havde startet det jeg troede vi havde og ham som havde spurgt om mit telefon nummer. han nægtede det og jeg blev ret irriteret på ham fordi han løj over for mig. jeg kunne godt lig' ham lidt så gad ikke vat være uvenner med ham. næste dag spurgte jeg så om han ikke lige ville komme ud så vi kunne snakke sammen og han sagde at det kunne han ikke se nogen grund til og spurgte hvorfor jeg opførte mig som om vi havde noget. Jeg mente jo at vi havde noget fordi han havde skrevet at jeg var sød og at jeg skulle drømme om ham det mente jeg jo var en flirt men det gjorde han åbenbart ikke vi skriver nu ikke mere sammen, og jeg savner ham men gidder ikke skrive til ham da jeg er bange for at han gør grin med mig igen. Her nogle spørgsmål:

1) Er det normalt at dreneg skriver sådan nogen ting til piger og ikke tager det som flirt.

2) Hvorfor gør han grin med mig.

3) jeg kan godt lig' ham når han skriver med mig men hvorfor opfører han sig som et svin overfor mig i skolen?? hvad skal jeg gøre?? :(

Kommentarer

 Hejsa, Jeg er en dreng på 14.

1: Nej, Det har jeg ikke oplevet før. Hjerter betyder ikke noget, Men kyssemunde gør, Ihvertilfald for mit vedkommende. 

2: Jeg tror han gør grin med dig fordi han keder sig og bare syntes det er sjovt og fordi han rent ud sagt er et svin.

3: Jeg forstår virkelig ikke hvorfor han opføre sig som et svin, Det er bare latterligt. Jeg syntes du burde komme vidre og droppe ham, Han er simpelthen ikke det værd. Han er bare en som ikke sætter pris på piger. Drop ham! helt sikkert det jeg ville gøre. Inge burde være sådan overfor piger, Og omvendt.. Du har bare været mega uheldig og fundet den forkerte dreng. Held og lykke :I Du fortjener bedre end en der gør grin med dig.

 

259

 Tak sødt af dig!

 så ved man at der ivertfald findes nogen søde drenge :)

Jeg tager imod dit råd og prøver at droppe ham, selvom jeg ikke helt tror at jeg kan :/

men mange tak for dit svar! :) (han lavede også kyssemunde :/ )

270

Hvis en dreng var forelsket i en pige. Ville han ikke opføre sig som et svin. Han vil bruge sin tid til at tilbringe kvalitetstid med pigen. Det vil jeg gøre for pigen, jeg er forelsket i. Jeg enig med den forrige svar. Du må se at komme videre, da han ikke er det værd. Der er sikker nogle drenge, dervil behandle dig bedre. Håber at mit svar kan hjælpe dig :)

306

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program